0
Domaći fudbal
Milan Borjan

goalkeeper Milan Borjan Vojvodina - Crvena Zvezda, Superliga Srbije, Super Liga Novi Sad, Srbija 1.5.2022. photo: Nikola Mitic/STARSPORT

GOTOVO JE: Milan Borjan više nije fudbaler Crvene zvezde! (FOTO)

Objavljeno: 24.06.24 u 12:16

Borjan je ostavio dubok trag na Marakani

Crvena zvezda i dugogodišnji kapiten kluba, Milan Borjan, iznenadio je navijače potpisom sporazumnog raskida ugovora nakon sedam izuzetno uspešnih godina provedenih u klubu, tokom kojih su postignuti impresivni rezultati.

Borjan je imao još dve godine ugovora sa Zvezdom, ali je brzo postignut dogovor između igrača i kluba. Prema sporazumu, Milan će oprostiti poslednju godinu ugovora, dok će Crvena zvezda preuzeti obavezu isplate nadolazeće sezone, čime je Borjan slobodan da razmotri ponude iz drugih klubova.

Tokom svoje karijere u Zvezdi, Milan je uvek stavljao interes kluba ispred ličnog, pokazavši veliku odanost i ljubav prema crveno-belima. Na golu Crvene zvezde stajao je na 309 utakmica, primivši gol 213 puta, dok je sačuvao mrežu na 156 mečeva.

Milan Borjan je jedan od najtrofejnijih igrača u istoriji kluba iz Ljutice Bogdana, sa osvojenih devet trofeja. Tokom svoje ere u Zvezdi, podigao je šest nacionalnih prvenstava, tri Kupa Srbije, kao i tri duple krune. Bio je ključni deo tima koji je šest puta stigao do grupnih faza evropskih takmičenja, uključujući dve sezone u Ligi šampiona i četiri u Ligi Evrope.

Prošlu sezonu Milan Borjan je proveo na pozajmici u Slovanu iz Bratislave, gde je nastavio da pokazuje svoje kvalitete na evropskoj sceni.

3
2
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter