0
EURO 2024

FOTO: Printscreen/X/FSS

EVO ŠTA SE NALAZI U CRVENOJ FASCIKLI: Selektor Srbije progovorio o onome što je interesovalo sve prisutne na konferenciji! (VIDEO)

Objavljeno: 24.06.24 u 18:23

Tu se krije sastav za Dansku!

Dan pred ključni meč poslednjeg kola grupne faze na Evropskom prvenstvu u fudbalu, selektor Srbije, Dragan Stojković Piksi je dao izjavu medijima.

Protivnik Srbije će biti Danska, a pobeda je neophodna kako bi se izbegao stres i osigurao plasman u narednu rundu.

Na pitanje o sadržaju crvene fascikle tokom treninga pred meč, selektor je odgovorio:

– Nalazi se tim koji će igrati sutra, to je čista potpuno ideja, rekao sam da će biti promena, ali ako vam kažem jedna, dve ili tri, šta vam to znači. Ali utakmica se ne igra 45 minuta, treba razmišljati ko će početi, ko će biti na klupi i šta mi treba da uradimo da imamo oružje na klupi, da privedemo meč kako treba u naš tok. Treba biti inteligentan po pitanju startne pozicije, ali i klupe, jer i klupa je danas mnogo važna.

Dodao je:

– Ona je mnogo važnija nego ovi što istrče i igraju, to se pokazalo milion puta do sada. Nekih promena će biti sigurno, ali u toj nekoj konstelaciji stvari koje mogu da se dese sutra, tako ćemo i vući poteze. Plan igre Srbije postoji, u zavisnosti od situacije A kako ćemo reagovati i u zavisnosti od situacije B – rekao je Piksi.

 

3
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter