2
Košarka

Kevin Punter, #7 of Partizan Mozzart Bet Belgrade in action against Serge Ibaka, #14 of FC Bayern Munich and Isaac Bonga, #9 of FC Bayern Munich during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Bayern Munich at Stark Arena on February 08, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

CRNO-BELI RADE PUNOM PAROM: Nezvanično, KK Partizan rešio još jedno pojačanje! (FOTO)

Objavljeno: 24.06.24 u 19:54

Ovo je verovatno novi igrač u ekipi Željka Obradovića!

Partizan je u procesu intenziviranja svojih priprema za nadolazeću sezonu, posebno nakon angažovanja Vanje Marinkovića, Ifea Lundberga i Franka Nilikine.

Međutim, klub ima još značajan broj poteza koji treba da obavi tokom ovog leta, s obzirom na veći broj odlazaka u poređenju sa prošlom sezonom u isto vreme.

Navijači crno-belih s nestrpljenjem iščekuju objavu sledećeg pojačanja, s naglaskom na mogući dolazak Čime Monekea i bliskost transfera Najdžela Vilijams-Gosa. Ipak, jasno je da će fokus nakon pojačanja spoljne linije biti usmeren i na jačanje centarske pozicije.

U vezi s tim, poslednjih dana sve više se spominje ime nemačkog reprezentativca Isaka Bonge, koji je prethodne dve sezone nastupao za Bajern Minhen. Iako postoje nezvanične informacije o dogovoru, još uvek se čeka zvanična potvrda iz kluba.

Isak Bonga ima 24 godine, visok je 203 cm, a svoju karijeru započeo je u Frankfurt Skajlajnersima. Draftovan je 2018. godine od strane Filadelfije, ali je kasnije prešao u Lejkerse, a potom igrao za Vašington i Toronto pre nego što se 2022. godine vratio u Nemačku, gde je nastupao za Bajern.

U prošloj sezoni u dresu Bajerna, Bonga je prosečno beležio 5.8 poena, 4.2 skoka i 1.2 asistencije, uz indeks korisnosti od 7.2.

97
22

2 Komentara

  1. Ako dodje Bonga,Moneka,Viliams Gos,Lakic,Beslac, i jos da dodje Luka Bozic pa mi cemo celu KK Crvenu Zvezdu razbiti i FC Barcelonu osveticemo joj se sa 4 poraza a sledece sezone cemo razbiti i KK Vojvodinu osvojicemo ABA ligu,Kup Radivoja Koraca,KLS ligu Srbije, A mozda ako BOG da i EVROLIGU cemo osvojiti bicemo opet ona ekipa iy 1992 godine

    10
    0
    Odgovori
    • Crni Marinko taj tim koji ti prizeljkujes nema sanse ni protiv Krke.Napalio si se na naslove po novinama i to uglavnom na one netacne.Zlonamerno plasirane od novinara koje placa covic.

      2
      1
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter