1
Košarka
Bogdan Bogdanović, Stefan Jović

FOTO: Instagram/@bogdanbogdanovic

BOG NA NEBU, BOGDAN NA ZEMLJI: Kapiten Srbije prihvatio poziv za kumstvo Stefana Jovića! (FOTO)

Objavljeno: 24.06.24 u 09:12

Bogdan je učinio veliku čast Joviću

Sva sportska dostignuća, poput pobeda, poraza, medalja i trofeja, važna su u trenutku kada se dogode. Međutim, ono što traje i ostaje zauvek su prijateljstva koja sport stvara.

Košarkaška reprezentacija Srbije poznata je po svom izuzetnom zajedništvu. Igrači ovog tima deluju kao porodica, obasjani poverenjem, poštovanjem i ljubavlju, što se vidi kako na terenu, tako i van njega.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели KOŠARKA I ISTINA NA JEDNOM MESTU ☄️ (@dunkthetruth)

Jedan od najlepših primera tog zajedništva je prijateljstvo između Stefana Jovića i Bogdana Bogdanovića. Ovog vikenda, njihovo dugogodišnje prijateljstvo dobilo je novu dimenziju kada je Bogdanović postao kum Jovićevoj deci. Stefan Jović je podelio emotivne fotografije iz crkve na društvenim mrežama, što je izazvalo oduševljenje među navijačima i prijateljima.

Vikend je bio pun događaja za naše košarkaše, jer su se u petak okupili na venčanju saigrača Dušana Ristića. Okupljanje je bilo prilika da se obnovi zajedništvo i proslavi ljubav.

U ponedeljak, igrači završavaju svoj odmor i vraćaju se obavezama, jer ih selektor Svetislav Pešić čeka na okupljanju. Naša reprezentacija će tada započeti pripreme za predstojeće Olimpijske igre, sa nadom da će sportski uspesi pratiti njihovo nesalomivo zajedništvo.

3
0

1 Komentara

  1. Malo ste obrnuli red reči… Valjda je Stefan Jović učinio čast Bogdanu kada mu je ponudio da bude kum njegovoj deci! To je čast, jer za kuma se ne bira bilo ko.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter