1
EURO 2024

Serbia's Goalkeeper Predrag Rajkovic (L) and Milos Veljkovic (R) during the UEFA EURO 2024 group stage match between Slovenia and Serbia at Munich Football Arena on June 20, 2024 in Munich, Germany. (Photo by Pedja Milosavljevic)

ANALIZA EURA IZ UGLA PRVOG GOLMANA REPREZENTACIJE: Evo šta kaže Predrag Rajković o dosadašnjoj igri Srbije!

Objavljeno: 24.06.24 u 16:34

On je ostavio odličan utisak!

Golman reprezentacije Srbije, Predrag Rajković dao je intervju za Fudbalski savez Srbije u kojem je analizirao utakmice protiv Slovenije i Danske.

Govoreći o prethodnim mečevima sa Engleskom i Slovenijom, golman reprezentacije Srbije je izjavio:

Generalno utakmice su bile dobre, osim što smo mi slabije ušli u utakmice. Posebno protiv Engleza, koje smo saterali na svoju polovinu, ali nismo pobedili. Protiv Slovenaca smo znali da su dobri u tranziciji, tako smo i primili gol, mi smo pokažali naš karakter i na kraju smo postigli gol u 95 minutu.

Na pitanje o tome šta je prolazilo kroz njegovu glavu u završnici meča sa Slovenijom, on je odgovorio:

Svi znamo utakmica se igra 90 minuta. Nismo imali sreće pogađali smo prečku i stativu, bio je poslednji korner na utakmici. Osetio sam potrebu da odem na korner i pomognem ekipi, to je faktor koji može da zbuni igrače, srećan sam što smo postigli gol i uzeli bod. Značiće nam puno taj bod. Jako sam srećan zbog Luke, da dođemo do tog boda, zasluženog. Da sam postigao gol ne bi se vraćao, odmah bi otišao za Beograd.

Na pitanje o utakmici protiv Danske i sudbini reprezentacije Srbije, Rajković je rekao:

– Računica je prosta, naravno ima tu nekih drugih rezultata, ako želimo da prođemo moramo da pobedimo. Moramo da krenemo agresivno i da prvi postignemo gol, onda možemo bolje da kontrlišemo utakmicu. Trebamo da budemo skoncetrisani da postignemo prvi gol ili da postignemo gol više od Danaca- rekao je Rajković.

2
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter