0
Košarka
KK Crvena zvezda

during the Aba League Season 2023-2024 Final Game 3 match between Partizan and Crvena Zvezda at Belgrade Arena on May 19, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Pedja Milosavljevic/Starsport.rs ©)

ZVEZDA I NA PAB KVIZU: Košarkaši crveno-belih napravili šou u jednoj beogradskoj kafani!

Objavljeno: 23.06.24 u 10:58

Zvezda je nastupila i na jednom pab kvizu

Letnji odmori su u punom jeku, a košarkaši koriste ovo vreme da se opuste i napune baterije pred nastavak sezone. Dok su neki izabrali egzotične destinacije za letovanje, drugi su se odlučili za zabavu bliže kući. Tako smo ovog vikenda imali priliku da vidimo bivše i sadašnje igrače Crvene zvezde na pub kvizu u jednoj poznatoj beogradskoj kafani.

Tim su činili Stefan Lazarević, Dejan Davidovac, Ognjen Dobrić i Stefan Peno, a učestvovali su na popularnom „Kafanskom kvizu“. Takmičenje je obuhvatalo prepoznavanje muzičkih numera, detalje o pevačima, kao i razne zanimljivosti i činjenice iz sveta muzike i zabave.

Iako nije poznato koji rezultat su na kraju postigli, to svakako nije bila poenta večeri. Ključno je bilo druženje i zabava sa prijateljima, a snimci pokazuju da su svi učesnici zaista uživali, pokazujući i svoje pevačke sposobnosti.

Jedan interesantan detalj je da je Stefan Lazarević, poznat po svojoj inteligenciji, bio „vukovac“ u osnovnoj školi u Batajnici, što objašnjava njegovu sklonost ka uspehu na kvizovima i testovima.

Ovaj nesvakidašnji letnji odmor pokazuje da košarkaši Crvene zvezde znaju kako da se opuste i zabave, te da čak i u slobodno vreme ne zaboravljaju na timski duh i prijateljstvo.

4
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter