1
EURO 2024
piksi navijač

FOTO: Printscreen/Twitter

SRPSKOM NAVIJAČU PREKIPELO: Napao Piksija nasred meča protiv Slovenije, pale su i psovke!

Objavljeno: 23.06.24 u 11:54

Piksi je ostao smiren u ovoj situaciji

Utakmica između reprezentacija Srbije i Slovenije na Evropskom prvenstvu donela je uzbuđenje do samog kraja, kada je Luka Jović izbavio Orlove golom u nadoknadi vremena, obezbeđujući konačnih 1:1.

Srbija je prolazila kroz turbulentne trenutke tokom meča, posebno u poslednjih 20 minuta nakon grešaka Mijata Gaćinovića i Sergeja Milinković-Savića koje su skoro dovele do poraza. Međutim, hrabri nastup Jovića, koji je bio na pravom mestu u pravo vreme, doneo je osećaj olakšanja navijačima na tribinama „Alijanc Arene“.

Jedan video snimak objavljen na društvenim mrežama pokazuje intenzitet emocija među navijačima, od kojih je jedan uspeo da uđe u dijalog sa selektorom Draganom Stojkovićem Piksijem. Dok je navijač izražavao svoje frustracije, Piksi je ostao smiren, pokušavajući da prenese optimizam i veru u ekipu.

Kako ih puštate? Slovenci vas j**u, bre… Pa čoveče, pa čoveče! – vikao je navijač iz očaja, dok je Piksi mirno prihvatao pritisak koji je dolazio sa tribina.

Jovićev gol nije samo doneo bod Srbiji, već je i otvorio mogućnost da Orlovi sa dobrom kombinacijom rezultata u poslednjem kolu prođu u drugu fazu takmičenja. Ova nerešena utakmica mogla bi se pokazati ključnom za dalji tok turnira, dok je pobeda sada postala imperativ za siguran prolazak.

Srbija se sada okreće narednom izazovu protiv Danske, svesna da će im svaki rezultat osim pobede otežati put u dalju fazu takmičenja na Evropskom prvenstvu.

37
11

1 Komentara

  1. Ljudi, pustite više selektora na miru. Pustite ga neka radi svoj posao 10 g najmanje, a onda ako treba glavu na panj.
    Za sad toliko jer svi smo mi stručnjaci u svemu od politike pa do ogrezlog pecaroša.
    Još kada bi savetovali kako čovek da umre gde bi nam tek bio kraj.
    Ajde čika Piksolino pokaži ovim stručnjacima kako to rade najbolji.
    Zivi bili

    4
    6
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter