0
EURO 2024
fudbalska reprezentacija Srbije

Serbia's players celebrate goal during the UEFA EURO 2024 group stage match between Slovenia and Serbia at Munich Football Arena on June 20, 2024 in Munich, Germany. (Photo by Pedja Milosavljevic)

SRPSKI LEVI BEK NA KOG PIKSI NIJE OBRATIO PAŽNJU O REPREZENTACIJI: „Ako Srbija ne prođe u osminu finala, naravno da će biti neuspeh i katastrofa!“

Objavljeno: 23.06.24 u 17:25

Evo šta kaže bivši igrač Partizana i Čukaričkog!

Fudbaler Ahmata iz Groznog, Miroslav Bogosavac, izrazio je duboku podršku ruskih navijača prema reprezentaciji Srbije na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

U ekskluzivnom intervjuu za ruski „Metarejting“, Bogosavac je istakao značaj Jovićevog gola protiv Slovenije za srpski tim.

– Uz svo dužno poštovanje prema Engleskoj, počeli smo loše utakmicu protiv nje. Posle primljenog gola Srbija je trebalo da izjednači, ali nije uspela. Što se tiče utakmice sa Slovenijom, hvala bogu da je Jović postigao gol na kraju. Slovenija je takođe odigrala veoma dobro. Šteta što naša reprezentacija ima samo jedan bod iz dve utakmice, ali na Evropskom prvenstvu svi timovi se bore za što bolji rezultat, izjavio je Bogosavac, a potom rekao:

– Ako Srbija ne prođe u osminu finala, naravno da će biti neuspeh i katastrofa. Stojković je bio sjajan igrač, zna kako da pripremi ekipu, jer ova utakmica je za igrače i navijače veoma važna.

Bogosavac je takođe naglasio podršku koju srpski tim dobija od ruskih navijača:

– Veoma sam srećan što vidim toliko ruskih i srpskih navijača na našim utakmicama. Znam da Rusi čvrsto stoje uz nas. To nije iznenađenje jer smo mi braća. Svaki igrač u našoj reprezentaciji oseća tu podršku iz Rusije.

 

8
6
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter