11
EURO 2024

FOTO: Starsport

SRBIJA U OGROMNOM PROBLEMU NAKON POBEDE MAĐARSKE: Evo šta Orlovi moraju da urade da se domognu naredne faze, a onda bi nas čekao pakao!

Objavljeno: 23.06.24 u 23:17

Videli smo dve sjajne utakmice.

Na stadionu u Štutgartu, videli smo spektakl između Mađarske i Škotske, a naše komšije su golom u stotom minutu pobedili minimalnim rezultatom.

Viđena je nemila scena gde je Barnabaš Varga ostao bez svesti.

Kevin Cobot je nakon kontranapda svoje ekipe, bio na pravom mestu i odlično regovao na centaršut, i hladnokrvno matirao Gana.

Ovo je ujedno obezbedilo gotovo sigurno prolaz selekciji Mađarske u osminu finala takmičenja.

Ipak, ovaj gol ima prilično nezgodne posledice za našu selekciju.

Naime, Nemci su slavljem nad Švajcarcima, garantovano obezbedili sebi meč sa drugoplasiranom ekipom iz naše grupe.

Pobeda Mađara takođe znači, da Srbija sa dva boda gotovo sigurno neće moći da prođe dalje kao trećeplasirani tim, pa je jedini adut pobeda nad Dancima.

Standings provided by Sofascore

 

35
95

11 Komentara

  1. Retardi nemci nisu slavili protiv svajcaraca bilo je 1:1. Ali to svakako nista nama ne menja. Ali barem pratite rezultate ne samo brze bolje da se napise .

    18
    0
    Odgovori
    • Zaista retardirani i veoma pogani novinari. Nije ni čudo kada pišu o nekom da se okliznuo na bananu – zaista nije čudo. Ne profesionalci i ne školarci nam pišu novine.
      Bombe od novinara!!!

      3
      0
      Odgovori
  2. A jel može to Oskar da sredi s jednim koferčetom da uvali Dancima da ponekad u toku meča bar pet šest puta jer naši u zadnje vreme pogađaju vrlo retko iz treceg pokušaja a da niko nezasmeta

    5
    2
    Odgovori
  3. Spori smo,ne možemo da sastavimo dva dodavanja ,pogotovo na protivničkoj polovini.Na prstima jedne ruke mogu da nabrojim igrače koji su pravi reprezentativci.Ostali…Svi se oni čuvaju za svoje klubove od kojih i stiže lova. Naravno da se sve vrti oko toga.Zašto Vlahović u Juventusu daje golove gotovo na svakoj utakmici?Zašto je Sergej Milinković-Savić otišao u „Al Hilal“?Piksijeva velika greška što ih je uopšte pozvao ,ali opet ga sa druge strane i razumem ,jer da to nije učinio trpeo bi veliki pritisak medija i javnog mnjenja zbog takvog poteza.Ovako ,pozvao ih je i to je to.Najviše su do sada pokazali Strahinja Pavlović,Predrag Rajković i mali Živković.
    Teško da ćemo mi bilo šta uraditi sa Danskom, ali ako ništa drugo,daj bože da se ti momci makar osvete Dancima za 1992. godinu ,kada su umesto nas (sankcije) otišli na Evropsko prvenstvo u Švedsku i osvojili ga.Mi smo tada imali najjači tim ,ne samo na ovim prostorima,već u Evropi,a po imenuma smo bili među prvih 5 na svetu.To je bila tadašnja takozvana kaznena ekspedicija .Piksi,Dejo,Mijat,Miha,Jokan,Juga,Šuker,Boban, Prosinečki ,Pančev.Nikada više nećemo imati tako dobar tim kao što je bio ovaj.
    Živela Srbija!

    17
    1
    Odgovori
  4. Stvarno treba biti budala pa očekivati da se sa dva boda ude u drugi krug!Te nestvarne kombinacije i kalkulacije su nas kroz istoriju koštale znalajnijih uspjeha iako za mene mi već osam godina nemamo veznih igrača za velike rezultate.

    11
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter