3
EURO 2024

ELBASAN, OCTOBER - OCTOBER 08: Albania's fans cheer their team before the Euro 2016 qualifying football match between Albania and Serbia at the Elbasan Arena in Elbasan on October 08, 2015. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

SRAMOTNI I SKANDALOZNI POZIVI NA UBIJANJE SRBA NAIŠLI NA SANKCIJE: Evo kako su Hrvati i Albanci kažnjeni od strane UEFA!

Objavljeno: 23.06.24 u 22:21

Polako se klupko skandala odmotava.

Nakon skandaloznih povika „Ubij Srbina“ na meču između Hrvatske i Albanije, najsramotnija priča ovog Evropskog prvenstva polako dobija epilog.

Savezi su odvojeno kažnjeni od navijača, a ovo su presude koje je donela krovna kuća evropskog fudbala. Hrvatski savez je kažnjen 28.000, a albanski 47.500 evra.

Međutim ono što je nama daleko interesantnije jeste, kako navodi „Kurir“, UEFA će imati i dodatnu žestoku kaznu koja će se odnositi na navijače.

Hrvate i Albance čeka pražnjenje tribina, odnosno možda i zabrana odlaska na gostovanja, ali kako će izgledati sve, ostaje da vidimo u narednim danima.

13
0

3 Komentara

  1. Imam ozbiljne dojave da ako ostane na ovome Srbija u znak protesta nece igrati i povuci ce se sa Prvenstva. Ovo je vrlo verovatan epilog ovog bezobrazluka uefa.

    0
    1
    Odgovori
  2. Hrvati nisu kažnjeni za skandiranje „ubij Srbina!“ ,već zbog ubacivanja flaša na teren ,a čisto sumnjam da će bilo kojoj grupi navijača od ove dve ,zabraniti prisutvo na utakmicama. Da je to radila grupa navijača iz Srbije ,siguran sam da bi novčane kazne bile više i zabranili bi nam prisutvo na utakmicama.

    1
    0
    Odgovori
  3. Zašto lažete sami sebe ,ustaše uopšte nisu kažnjene za skandiranje „ubi Srbina“nego za ubacivanje predmeta u teren!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter