1
EURO 2024
Milan Tarot

FOTO: Printscreen/YouTube

ŠPANCI I ENGLEZI BRUJE O MILANU TAROTU: Srpski vidovnjak zaludeo svetske medije!

Objavljeno: 23.06.24 u 10:11

Samoprozvani vidovnjak opet privlači pažnju

Srpski vidovnjak i samoproglašeni „najveći mađioničar na svetu“ Milan Tarot, poznat po svojim neobičnim predviđanjima, obradovao je navijače Engleske svojim prognozama za Evropsko prvenstvo. Njegove izjave su izazvale veliku pažnju, a preneli su ih i najveći svetski mediji poput „Marke“ i „Daily Maila“.

Engleska je započela svoje učešće na turniru u Nemačkoj sa teškom pobedom od 1:0 protiv Srbije, a zatim je u četvrtak odigrala neriješeno 1:1 protiv Danske. Uprkos ovim ispodprosečnim rezultatima, tim Gereta Sautgejta i dalje ima dobre šanse za plasman u nokaut fazu.

Milan Tarot, čije je pravo ime Milan Radonjić, i koji se smatra devetim potomkom čuvenog astrologa Nostradamusa, predviđa da će Engleska imati izvanredan turnir i možda čak osvojiti prvenstvo.

Sve velike nacionalne ekipe će se loše pokazati na Euru 2024, osim Engleske, koja će verovatno pobediti.

Tarot nije precizirao koje timove smatra velikim nacionalnim ekipama, ali se pretpostavlja da misli na reprezentacije kao što su Španija, Nemačka i Francuska. Dodao je i da predviđa „veliku proslavu“ kada Engleska osvoji turnir.

Izabranici Sautgejta će okončati 58 godina patnje, a kapiten Hari Kejn će imati izvanredan turnir – rekao je Tarot, predviđajući da će Kejn postići više od 10 golova tokom prvenstva.

Kejn je već postigao jedan gol protiv Danske, ali ostaje da se vidi hoće li dostići brojku od 10 golova, jer Engleska ima još pet utakmica do kraja turnira. Trenutni rekord po broju golova na jednom Evropskom prvenstvu drži Mišel Platini sa devet postignutih golova 1984. godine.

Predviđanja Milana Tarota dala su dodatni podsticaj engleskim navijačima, dok fudbalski svet prati hoće li se njegova vizija ostvariti. U svakom slučaju, Evropsko prvenstvo 2024. godine obećava mnogo uzbuđenja i neizvesnosti.

3
9
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter