31
Košarka
Alen Smailagić

Alen Smailagic Partizan - Split, Aba Liga 5.2.2024. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

SKANDAL NA SVADBI ALENA SMAILAGIĆA: Nakon pesme Seke Aleksić krenuli uvredljivi povici protiv Crvene zvezde! (VIDEO)

Objavljeno: 23.06.24 u 15:52

Ovo je nekako bilo suvišno

Košarkaš Partizana Alen Smailagić nedavno je uplovio u bračne vode sa Asijom Mumdžić, devojkom iz Novog Pazara.

Na svadbenom veselju okupio se veliki broj prijatelja, među kojima su bili i brojni profesionalni sportisti, koji su svojim prisustvom uveličali ovaj poseban dan.

Jedan snimak sa proslave brzo je postao viralan na društvenim mrežama. Naime, tokom izvođenja pesme „Crno i zlatno“ od Seke Aleksić, čuli su se povici: „S**aj Zvezdo!“

Što se tiče Smailagićeve sportske karijere, očekuje se da ovog leta napusti Partizan. Nekoliko evroligaških klubova pokazalo je interesovanje za srpskog reprezentativca, a prema pisanju stranih medija, Žalgiris je trenutno najbliži postizanju dogovora sa njim.

236
242
31 Komentara
  1. Ako je Smajli ovu pesmu pevao, onda sam siguran da ostaje u Partizanu… Inace ne zanima me sta ko peva, niti su detalji bitni da bi bili vest dana.

    2
    2
    Odgovori
  2. Koje gluposte vi sve pisete,strasno,pisite malo o onome sto se stvarno dogadja u Srbiji,neka ljudi cuju I vide istinu.

    20
    2
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter