0
Sportske igre mladih

FOTO: SIM

PLAZMA SPORTSKE IGRE MLADIH: Organizovan regionalni turnir u odbojci na pesku! (FOTO)

Objavljeno: 23.06.24 u 18:35

Plazma Sportske igre mladih su najmasovnije amatersko takmičenje u Evropi, koje podržavaju MOK,UEFA,FIDE ,FIBA I Evropska komisija.

Plazma Sportske igre mladih u saradnji sa opštinom Apatin i Sportskim savezom Apatina organizovale su, proteklog vikenda,u Banji Junaković ,drugi po redu Regionalni turnir u odobojci na pesku.

Odbojka na pesku, danas je jedna od najpoznatijih formi ovog sporta . Sport koji igraju svi – od rekreativaca na plaži do profesionalaca na raznim terenima.

Plazma Sportske igre mladih uvrstile su odbojku na pesku među takmičarske sportove u okviru Igara.

Na peščanom terenu u Banji Junaković takmičilo se 16 ekipa i to po osam u obe konkurencije.

Ekipe koje su se takmičile- devojčice :Vranjanke (Odžaci), Supernova (Prigrevica), Vrtlog i KObre (Apatin), Odbojkašice (Sombor)

Dečaci : Somborski zmajevi i Somborski tandem (Sombor), Partizan (Bač), Novi Sad (Novi Sad), Gastarbajteri (Odžaci), Sigma rizleri, Jaki momci i Osvajači (Apatin).

Po završetku takmičenja svi učesnici su  besplatno mogli da uživaju u sadržajima banjskog kompleksa.

Preostala dva regionalna turnira održaće se u Sokobanji 25. juna i  27. Juna u Beogradu na Bežanijskoj kosi (Fitnes klub BLOK).

Prve dve prvoplasirane ekipe iz obe konkurencije plasirale su se na Državno finale, koje će se održati na Zlatiboru od 1-9.jula.

Plasman devojčice:

  1. Vrtlog
  2. Panteri
  3. Supernova
FOTO: SIM

Plasman dečaci:

  1. Gastarbajteri
  2. Somborski zmajevi
  3. Somborski tandem

Plazma Sportske igre mladih su najmasovnije amatersko takmičenje u Evropi, koje podržavaju MOK,UEFA,FIDE ,FIBA I Evropska komisija.

FOTO: SIM
0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter