0
Košarka

Svetislav Pesic Serbia - Finland, Eurobasket 2022, Evropsko prvenstvo u kosarci, 5.9.2022. Prag, Ceska photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

PEŠIĆ OKUPLJA TIM: Evo kada Srbija kreće sa pripremama za Pariz!

Objavljeno: 23.06.24 u 13:34

Pešić će se obratiti i medijima

Svetislav Pešić, selektor košarkaške reprezentacije Srbije, danas je pozvao „orlove“ na okupljanje u beogradski hotel „Crown Plaza“, što označava početak zvaničnih priprema za nadolazeće Olimpijske igre u Parizu. Okupljanje je bilo planirano za 18 časova popodne u ponedeljak, a tim se sastao nakon sedmodnevnog fakultativnog okupljanja koje je započelo prethodne nedelje.

Jutros su stigli igrači koji su želeli dodatno da se pripreme za izazove pred njima, među kojima su bili Vanja Marinković, Dušan Ristić, Ognjen Jaramaz, Aleksej Pokuševski i Uroš Plavšić. Pešić je sa svojim najbližim saradnicima i direktorom Draganom Tarlaćem dočekao igrače u hotelu, gde su se pridružili zajedničkoj pripremi za naredne događaje.

Reprezentacija Srbije će tokom priprema odigrati prijateljske utakmice protiv Holandije i Turske, zakazane za 5. i 7. jul. Ovi mečevi će biti ključni za fine-tuning tima pre nego što krene u borbu za olimpijske medalje.

Sa današnjim okupljanjem počinje novo poglavlje za srpsku košarkašku reprezentaciju, koja se već tradicionalno smatra jednim od favorita na svakom međunarodnom takmičenju.

5
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter