7
Evroliga
Ognjen Dobrić

Ognjen Dobric reacts during the Aba League Season 2022-2023 Play Off Final Game 1 between Partizan and CCrvena Zvezda at Stark Arena on June 13, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PARTIZAN HOĆE BIVŠEG KOŠARKAŠA CRVENE ZVEZDE?! Hoće li Ognjen Dobrić kod Željka Obradovića?!

Objavljeno: 23.06.24 u 22:05

Ovo bi bilo stvarno šokantno da se ostvari.

Transfer pijaca evropske košarke uveliko je u toku, dogodilo se nekoliko velikih transfera u večite rivale, ali jedan bi mogao da potrese ceo region.

Navodno, dugogodišnji košarkaš Crvene zvezde i ljubimac Delija, Ognjen Dobrić na meti je KK Partizan, javio je danas košarkaški insajder Nemanja Žorič.

Iza popularnog Kobre je solidna sezona u redovima italijanskog Virtusa, sa kojim je uspeo da se plasira u plej-in, ali je Baskonija bila prejaka za tim iz Bolonje.

16
66
7 Komentara
  1. Ono kad si rumeni kompleksaš a protivnički trener te rašrafi 8-0 i oduči od košarke pa moraš nekako da pokažeš da nisi tolika siset… kao što svi misle..

    7
    4
    Odgovori
    • Ja ne znam sta vi umisljate i zamisljate?
      Dobrić ni za kakve pare ne bi nosio taj vas crno-beli sektaški dres!
      On je dečko zvezdaš i u srcu i u duši tako da nemoj pričati bajke!
      Možete da ga vidite samo nazad u Zvezdi i u ulozi punjenja vaseg sektaskog Partizana!

      14
      7
      Odgovori
      • Ma pre bi Lazić prešao u Partizan, ovaj je crveno beli, i vraća se da završi karijeru u Zvezdi. Moze ne ove, a narednih godina sigurno.

        7
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter