0
EURO 2024

Slovenia's Benjamin Sesko during the UEFA EURO 2024 group stage match between Slovenia and Serbia at Munich Football Arena on June 20, 2024 in Munich, Germany. (Photo by Pedja Milosavljevic)

OVAKO SE GINE ZA REPREZENTACIJU: Šeško će zanemariti povredu i igrati protiv Engleske!

Objavljeno: 23.06.24 u 21:04

Slovenci igraju protiv Engleza u utorak

Uprkos povredi kvadricepsa koju je pogoršao tokom utakmice protiv Srbije (1:1), slovenački napadač Benjamin Šeško biće spreman za utakmicu protiv Engleske u utorak. Selektor Matjaž Kek je povukao Šeška sa terena u finišu meča kako bi ga zaštitio, ali testovi su pokazali da je sa njegovom nogom sve u redu, prenosi „Atletik“.

Slovenija će se suočiti sa Engleskom u Kelnu u utorak u 21 sat, dok će se u isto vreme Srbija sastati sa Danskom u Minhenu.

Na tabeli grupe C Evropskog prvenstva vodi Engleska sa četiri boda, dok Danska i Slovenija imaju po dva boda, a Srbija jedan.

Iako Šeško još nije postigao gol na ovom prvenstvu, bio je blizu protiv Danske kada je pogodio stativu, a protiv Srbije je propustio jednu veliku priliku.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter