0
Domaći fudbal
FK Partizan

head coach Aleksandar Stanojevic and Igor Duljaj (L) Fudbal-Super League Season 2021/2022 FK Partizan v Proleter Beograd, 07.11.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

LEPE VESTI IZ HUMSKE: Evo kada će Partizan ozvaničiti novo pojačanje!

Objavljeno: 23.06.24 u 12:55

Partizan će uskoro biti jači

Kako ekskluzivno prenosi Telegraf, defanzivac Nihad Mujakić uskoro će biti zvanično predstavljen kao novo pojačanje FK Partizan. Reprezentativac Bosne i Hercegovine stigao je u Beograd i očekuje se da će u ponedeljak proći neophodne medicinske preglede i potpisati ugovor na tri godine.

Partizan će za transfer Mujakića platiti Ankaragučuu 900.000 evra u nekoliko rata, dok će turski klub imati pravo na 20% od sledeće prodaje igrača. Iako je Ankaraguču ispao iz lige, klub nije želeo da se lako odrekne talentovanog defanzivca, pa su pregovori trajali duže nego što se očekivalo. Na kraju, dogovor je postignut na zadovoljstvo svih uključenih strana.

Ovo je drugo zvanično pojačanje crno-belih za predstojeću sezonu, nakon dolaska napadača Đorđa Jovanovića. Mujakić će se ubrzo priključiti ekipi Aleksandra Stanojevića na pripremama u Sloveniji.

Nihad Mujakić je pre dolaska u Ankaraguču nastupao za Hajduk Split, a njegova iskustva iz domaće i inostrane lige biće dragocena za Partizan u borbi za titulu i evropske nastupe. Očekuje se da će se Mujakić svojim kvalitetom brzo nametnuti kao ključni igrač u odbrani crno-belih.

19
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter