0
EURO 2024
navijači Srbije

Fans of Serbia show their support during the UEFA EURO 2024 group stage match between Slovenia and Serbia at Munich Football Arena on June 20, 2024 in Munich, Germany. (Photo by Pedja Milosavljevic/DeFodi Images)Pedja Milosavljevic/STARSPORT

JASNA PORUKA ZA ALBANCE: Navijači Srbije nalepnicom u centru Minhena im poslali poruku zbog koje će biti besni! (FOTO)

Objavljeno: 23.06.24 u 11:34

Srbi poručuju Albancima 

Navijači fudbalske reprezentacije Srbije su nedavno u centru Minhena priredili nezaboravan doček pred odlučujuću utakmicu sa Slovenijom, koja se odigrala u četvrtak i završila rezultatom 1:1. Okupljeni na Marienplacu, navijači su pokazali svoju strast i podršku „Orlovima“ bez ikakvih incidenata.

Pre nego što su krenuli ka Alijanc Areni, gde se odigrala spomenuta utakmica, navijači su na putu ostavili vidljive tragove svoje podrške. Metro stanica u centru grada bila je oblepljena brojnim nalepnicama sa srpskim zastavama i imenima gradova iz kojih dolaze verni navijači. Među brojnim porukama isticao se i jedan jasan stav koji je privukao posebnu pažnju.

Pored poruke „Kosovo je Srbija“ i precrtanih zastava tzv. Kosova, istakla se i jedna poruka koja je upućena Albancima. Nalepnica je jasno govorila: „Kosovo je Srbija!“ Ova poruka je dodatno istakla osećanja i stavove srpskih navijača u vezi sa pitanjem Kosova i Metohije.

Kosovo je Srbija
FOTO: Printscreen/Twitter

Navijači su pokazali ljubav prema svojoj zemlji i timu, ostavljajući za sobom samo pozitivne utiske i snažnu podršku za predstojeće utakmice na Evropskom prvenstvu.

8
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter