0
EURO 2024
Veljko Birmančević

Serbia's Veljko Birmancevic in action during the UEFA EURO 2024 group stage match between Serbia and England at Arena AufSchalke on June 16, 2024 in Gelsenkirchen, Germany. (Photo by Pedja Milosavljevic)

CELA SRBIJA JE OVO ČEKALA: Jasna naznaka da bi Veljko Birmančević mogao da počne meč sa Danskom!

Objavljeno: 23.06.24 u 12:28

On je pokazao da ima želju, volju i znanje da igra od prvog minuta

Fudbalska reprezentacija Srbije priprema se za ključni meč na Evropskom prvenstvu, a u nedelju u 13.45 časova održaće se konferencija za medije na kojoj će se pred novinarima naći Veljko Birmančević. Ova najava podigla je veliku prašinu među navijačima i analitičarima, koji spekulišu da li će mladi fudbaler dobiti priliku da zaigra protiv Danske.

Uobičajeno je da na konferencijama za medije govore igrači koji će imati značajnu ulogu u narednom meču, što se često smatra nepisanom praksom u timovima širom sveta. Lazar Samardžić je takođe ostavio odličan utisak protiv Slovenije, unoseći energiju i agresivnost u igru Orlova. Odluka o sastavu i startnoj postavi ostaje u nadležnosti selektora Dragana Stojkovića, koji će pažljivo balansirati između iskustva i mladosti u ovako važnom meču.

Veljko Birmančević je svojim putem do nacionalnog tima pokazao izuzetnu posvećenost i talenat, te se s nestrpljenjem očekuje njegov potencijalni doprinos u narednim susretima.

Nakon konferencije za medije, planiran je popodnevni trening reprezentacije u 17.30 časova, dok je meč Srbije protiv Danske zakazan za utorak u 21.00 čas. U isto vreme igraće se i meč između Slovenije i Engleske, što dodatno podiže tenzije u grupi i čini ovaj kraj turnira neizvesnim.

U nedelju startuje rasplet trećeg kola, a u fokusu će biti susret između Nemačke i Švajcarske, kao i meč Škotske i Mađarske, gde će se odlučivati o sudbini timova u takmičenju.

4
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter