0
EURO 2024
fudbalska reprezentacija Srbije

Team of Serbia pose for a photo prior to the UEFA EURO 2024 group stage match between Slovenia and Serbia at Munich Football Arena on June 20, 2024 in Munich, Germany. (Photo by Pedja Milosavljevic/DeFodi Images)Pedja Milosavljevic/STARSPORT

BIVŠI TRENER PARTIZANA O SRBIJI: „Igramo rizično, Danci se oporavljaju brže od nas!“

Objavljeno: 23.06.24 u 14:38

Srbiju čeka ključna utakmica na Evropskom prvenstvu

Bivši trener Partizana, Gordan Petrić, izneo je svoje mišljenje o igrama fudbalske reprezentacije Srbije na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj tokom gostovanja u emisiji „Spotlight“ na Sport Klubu.

Nakon poraza od Engleske sa 1:0 i remija sa Slovenijom 1:1, Petrić je detaljno analizirao nastup nacionalnog tima i ukazao na nekoliko ključnih problema.

Srbija igra veoma rizično. Nadam se da ćemo se oporaviti. ‘Otegli smo se’ protiv Engleza, a nismo uzeli nijedan bod, iako smo bili zadovoljni igrom. Protiv Slovenije smo ponovo uzeli samo jedan bod. Deluje mi da se Danci oporavljaju brže od nas. Ako i prođemo dalje, biće tu opet neko bolji od nas. Govorimo o sistemu, mlađe selekcije imaju dobre uspehe. Sede glave moraju da sednu i naprave plan – rekao je Petrić.

Srbija će morati da pobedi Dansku kako bi se kvalifikovala za narednu fazu takmičenja. Ovaj ključni meč igra se 25. juna u 21:00 u Minhenu.

Petrić je podvukao važnost postizanja boljih rezultata i naglasio potrebu za strateškim promenama kako bi se obezbedio uspeh na velikim takmičenjima u budućnosti.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter