160
EURO 2024
Rade Bogdanović, Dejan Anđus

FOTO: Printscreen/YouTube

ANĐUS OPLEO PO BOGDANOVIĆU: „Treba da ide u Sarajevo i da tamo servira te priče!“ (VIDEO)

Objavljeno: 23.06.24 u 08:58

Ovakva prepucavanja ne donose nikom ništa, samo pumpaju ego onima koji govore

Fudbalska reprezentacija Srbije u utorak od 21 čas igraju meč odluke protiv selekcije Danske u okviru Grupe C gde će dosta toga biti odlučeno nakon kraja ovog susreta.

Svedoci smo da od početka prvenstva Rade Bogdanović, poznati fudbalski stručnjak, privlači pažnju svojim brutalno iskrenim komentarima na RTS-u.

Takav njegov pristup komentarisanju susreta reprezentacije Srbije, nimalo nije prijao poznatom novinaru Dejanu Anđusu, kome je zasmetalo što neko ko je rođen u Sarajevu komentariše mečeve Orlova.

Ja sam slušao tog kritičara. Mislim ta sarajevska škola, pravo da ti kažem ja mnogo ne volim u Beogradu. Ni te sarajevske fudbalere ni te sarajevske muzičare. I da mi glume Sarajevo u Beogradu. Ja na te fore kao neko ko je odrastao u centru ovog grada (prim. aut. Beograda) ne nasedam – započeo je Anđus:

Ti navijači Sarajeva i Želje ne treba da sole pamet u mom rodnom gradu gde navijamo za reprezentaciju Srbije odnosno nekad Jugoslavije i prestoničke klubove (prim. aut. Crvenu zvezdu i Partizan) od kada smo ovde rođeni. To je jedno mangupiranje koje je suviše dozvoljeno i oni treba da idu u Sarajevo i da serviraju te priče i na njihovoj televiziji. To je sramota da to oni rade u Beogradu.

Onda se neko od njih (prim. aut. Rade Bogdanović) obruši na jednog igrača i onda se o tome priča. Rade Bogdanović meni ometa praćenje prvenstva tim svojim pričama i onda on tako uzme nasumično jednog igrača, ko da je meni problem da uzmem tako nekog. Meni nije problem da to isto uradi, kao prvo ja sam neko zna sve i ko se druži i sa fudbalskim menadžerima. Ja znam svakog tog igrača kakvo mu je kretanje, ko su mu roditelji, kakav mu je privatni život i kako mu je tekla karijera, ali nije reč o tome – zaključio je Anđus svoj stav od komentarima Radeta Bogdanovića izjavio u podkastu „Miljanov Korner.

91
623
160 Komentara
  1. Rece mjerna jedinica za ljigavost. Iz Bosne sam, zivim u Beogradu i uvjek sam ga obozavam i obozavamcu, a takodje i beogradjane. U ovom gradu sam se oženio, dobio djecu, radim… Ali ovakve njuske, kad nemaju argumente i potezu da su rodjeni pa makar bilo i beogradjani nikad nisam mogao da smislim. Ljudi se djele na dobre i lose, nikako prema geografskom poreklu…

    0
    0
    Odgovori
  2. U neku ruku treba shvatiti ove iz Beograda. Njima niko ne valja sem Zagreba. O izbeglicama sa Kosova imaju vrlo loše mišljenje,oni su za njih Kosovari a ne Srbi. Crnogorci su za njih nešto najgore, pa Sarajlije, pa ovi iz Knina. Njima niko ne valja. Dobro je pre nekoliko godina na nekoj javnoj raspravi ruski ambasador rekao: “ Ima li ovde Srba“.

    1
    0
    Odgovori
  3. Rođen u Beogradu, i…?
    Ako ti je to najveće dostignuće – svaka čast. Pokri se ušima i ne mlati tom jezičinom!!!

    1
    0
    Odgovori
  4. Glavonjo, ko si ti da sarajevsku skolu vrhunske zajebancije i muzike kritikujes, ti poreklom latin sto bipravi crnogorci rekli.

    4
    1
    Odgovori
  5. Lik koji podrzava secesiju tzv Kosova- bivsi clan SPO,SRS,DSS, sada SNS…, koji kaze retorikom LDP “ puske u ruke pa pravac na Kosovo“…, rodjeni beogdadjanin, eeeeej koja titula jbt!!!! Tera Srbe iz Bosne, Krajine. nakon sto ga je Covic prebio I nakon sto se vratio iz Kinsase, nije sam sa sobom.

    5
    0
    Odgovori
    • Nije Anđus to prvi rekao o Sarajlijama. Setimo se trenera Partizana Ljubiše Tumbaković a, iz 2003 na konferenciji za štampu ,kada je je zvanično zaposlenog novinara RTS-a, Nedeljka Kovinjala, koji je prešao sa Sarajevske TV na RTS prije rata. Tumbaković mu je tada rekao: ‘ Šta ćeš ti ovde izbeglica jedna, napolje. Došao si u moj Beograd“. Traje to poodavno i trajaće.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter