160
EURO 2024
Rade Bogdanović, Dejan Anđus

FOTO: Printscreen/YouTube

ANĐUS OPLEO PO BOGDANOVIĆU: „Treba da ide u Sarajevo i da tamo servira te priče!“ (VIDEO)

Objavljeno: 23.06.24 u 08:58

Ovakva prepucavanja ne donose nikom ništa, samo pumpaju ego onima koji govore

Fudbalska reprezentacija Srbije u utorak od 21 čas igraju meč odluke protiv selekcije Danske u okviru Grupe C gde će dosta toga biti odlučeno nakon kraja ovog susreta.

Svedoci smo da od početka prvenstva Rade Bogdanović, poznati fudbalski stručnjak, privlači pažnju svojim brutalno iskrenim komentarima na RTS-u.

Takav njegov pristup komentarisanju susreta reprezentacije Srbije, nimalo nije prijao poznatom novinaru Dejanu Anđusu, kome je zasmetalo što neko ko je rođen u Sarajevu komentariše mečeve Orlova.

Ja sam slušao tog kritičara. Mislim ta sarajevska škola, pravo da ti kažem ja mnogo ne volim u Beogradu. Ni te sarajevske fudbalere ni te sarajevske muzičare. I da mi glume Sarajevo u Beogradu. Ja na te fore kao neko ko je odrastao u centru ovog grada (prim. aut. Beograda) ne nasedam – započeo je Anđus:

Ti navijači Sarajeva i Želje ne treba da sole pamet u mom rodnom gradu gde navijamo za reprezentaciju Srbije odnosno nekad Jugoslavije i prestoničke klubove (prim. aut. Crvenu zvezdu i Partizan) od kada smo ovde rođeni. To je jedno mangupiranje koje je suviše dozvoljeno i oni treba da idu u Sarajevo i da serviraju te priče i na njihovoj televiziji. To je sramota da to oni rade u Beogradu.

Onda se neko od njih (prim. aut. Rade Bogdanović) obruši na jednog igrača i onda se o tome priča. Rade Bogdanović meni ometa praćenje prvenstva tim svojim pričama i onda on tako uzme nasumično jednog igrača, ko da je meni problem da uzmem tako nekog. Meni nije problem da to isto uradi, kao prvo ja sam neko zna sve i ko se druži i sa fudbalskim menadžerima. Ja znam svakog tog igrača kakvo mu je kretanje, ko su mu roditelji, kakav mu je privatni život i kako mu je tekla karijera, ali nije reč o tome – zaključio je Anđus svoj stav od komentarima Radeta Bogdanovića izjavio u podkastu „Miljanov Korner.

91
623
160 Komentara
  1. Možda je „gos-n“ AnDjus odrastao na asValtu ali mu nekultura „viri“ iz ustiju a praziluk iz du… gačka je to priča !
    Otkako su ga hapsili „prosvetLio se i sve zna! U mom kraju kažu : „Budalu nema kakvó da učiš – ona si sve znaje“ !
    „Ako“ je učestvovao na „Svesrpskom saboru“ odakle ovolika mržnja prema svom rodu tj. braći ? Trebao je da još „malo“ odleži u zatvoru pa da doživi još veće „prosvetljenje“… uz ikonu svog vodje.
    U mom kraju za ovakve „visokoumne“ spodobe kazujemo da su džubili ! A Dalmatinci kazuju – pizdun.
    Nikoga ne vredjam samo koristim narodne umotvorine …
    Pozdrav R. Bogdanoviću – pametnom čoveku a i administratoru!

    15
    0
    Odgovori
  2. Ovaj andjus je buzdovan koji je umislio da je on neko i nesto u ovoj drzavi samo hvali predsednika i ti si velicina a to sto smo videli svojim ocima da je ucenjivao ljude za pare i uhvacen sa kovertom i lovom nikom nista smiri se par meseci i opet radi za predsednika

    20
    2
    Odgovori
  3. A JEL ANDJUS. ILITI PODGUZNA MUVA ZNA. ZASTO NASI NAZOVI FUDBALERI GLUME VELICINE?PA ZNA JER I ANSJUS GLUMI NOVINARA A NIJE. GLUMI DA JE PISMEN A NIJE.
    STAV BOGDANOVICA MI JE BLITI NEGI ATAV NAZIVI SELEKTIRA IZ NISA. PIXIJA

    12
    2
    Odgovori
  4. Ovaj čovek broji krvna zrnca drugom čovjeku i ona mu se ne sviđaju, krivo mu što se šetaju u “ njegovom gradu“ i što govori na “ njegovoj televiziji“ jer samo on ima pravo i njegovi rođeni u gradu? Šta ovaj čovek ili možda nešto drugo od čoveka želi reći niste nam dobrodošli ili kad ste tu nemate pravo da govorite? Ljudi ovaj govor mi liči na govor mržnje i to je jako opasno.

    16
    2
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter