160
EURO 2024
Rade Bogdanović, Dejan Anđus

FOTO: Printscreen/YouTube

ANĐUS OPLEO PO BOGDANOVIĆU: „Treba da ide u Sarajevo i da tamo servira te priče!“ (VIDEO)

Objavljeno: 23.06.24 u 08:58

Ovakva prepucavanja ne donose nikom ništa, samo pumpaju ego onima koji govore

Fudbalska reprezentacija Srbije u utorak od 21 čas igraju meč odluke protiv selekcije Danske u okviru Grupe C gde će dosta toga biti odlučeno nakon kraja ovog susreta.

Svedoci smo da od početka prvenstva Rade Bogdanović, poznati fudbalski stručnjak, privlači pažnju svojim brutalno iskrenim komentarima na RTS-u.

Takav njegov pristup komentarisanju susreta reprezentacije Srbije, nimalo nije prijao poznatom novinaru Dejanu Anđusu, kome je zasmetalo što neko ko je rođen u Sarajevu komentariše mečeve Orlova.

Ja sam slušao tog kritičara. Mislim ta sarajevska škola, pravo da ti kažem ja mnogo ne volim u Beogradu. Ni te sarajevske fudbalere ni te sarajevske muzičare. I da mi glume Sarajevo u Beogradu. Ja na te fore kao neko ko je odrastao u centru ovog grada (prim. aut. Beograda) ne nasedam – započeo je Anđus:

Ti navijači Sarajeva i Želje ne treba da sole pamet u mom rodnom gradu gde navijamo za reprezentaciju Srbije odnosno nekad Jugoslavije i prestoničke klubove (prim. aut. Crvenu zvezdu i Partizan) od kada smo ovde rođeni. To je jedno mangupiranje koje je suviše dozvoljeno i oni treba da idu u Sarajevo i da serviraju te priče i na njihovoj televiziji. To je sramota da to oni rade u Beogradu.

Onda se neko od njih (prim. aut. Rade Bogdanović) obruši na jednog igrača i onda se o tome priča. Rade Bogdanović meni ometa praćenje prvenstva tim svojim pričama i onda on tako uzme nasumično jednog igrača, ko da je meni problem da uzmem tako nekog. Meni nije problem da to isto uradi, kao prvo ja sam neko zna sve i ko se druži i sa fudbalskim menadžerima. Ja znam svakog tog igrača kakvo mu je kretanje, ko su mu roditelji, kakav mu je privatni život i kako mu je tekla karijera, ali nije reč o tome – zaključio je Anđus svoj stav od komentarima Radeta Bogdanovića izjavio u podkastu „Miljanov Korner.

91
623
160 Komentara
  1. ANĐUS NIJE BEOGRADSKO PREZIME. TO JE PRVO. DRUGO. SRBJ IZ OKUPIRANOG SARAJEVA SU SRBI ISTO KAO I MI ROSJENI BEOGRADJANI. TRECE. BOGDANIVIC JE ULRAVU. CETVRO. ANDJUS JE NEPISMENI GILIPTER KOGA SE STIDE RODJENI BEOGRADJANI PA I JA.

    22
    2
    Odgovori
  2. Neznam zasto novinaru Andjusu smeta Rade jer prvo on je Srbin verovatno covek ima i drzavljanstvo Srbije pa kakve veze ima odakle je covek i gde je rodjen on je Srbin a ne vidim zasto bi smetalo i da nije Srbin , moguce je da Andjusu ne bi smetalo da je mozda u Beograd dosao da kometarise Ramo Isak a moguce je da mu ne smeta ni Aida Corovic sa svojim komentarima o Srbiji i Srbima

    12
    2
    Odgovori
  3. Kada jedan Dejan Anus proziva Radeta Bogdanovica znaci da Rade vredi…kako je raskinuo ljubavnu vezu sa Djukom bizonom Anus ne zna gde udara…

    14
    2
    Odgovori
  4. Posle Svesrpskog sabora neko je odlučio da nas posvađa. Andjus je možda za dobre pare rekao to što je rekao i sada mi se vređamo, svađamo, a zajedljive komentare piše neki Rade( čitaj Fatmir…) ili neki Džon skriven iza nekog srpskog imena. Opušteno, sve su ovo provokacije.

    6
    0
    Odgovori
    • A JEL ANDJUS. ILITI PODGUZNA MUVA ZNA. ZASTO NASI NAZOVI FUDBALERI GLUME VELICINE?PA ZNA JER I ANSJUS GLUMI NOVINARA A NIJE. GLUMI DA JE PISMEN A NIJE.
      STAV BOGDANOVICA MI JE BLITI NEGI ATAV NAZIVI SELEKToRA IZ NISA. PIXIJA

      3
      1
      Odgovori
  5. I ko u opšte stavlja ovo na vesi?
    Možeš misliti Anđus nekog komentariše! Pa taj ne zna ni gde je levo a kamoli da se razume u fudbal.

    16
    2
    Odgovori
      • To nije novinar to je go..o od covjeka, cim ljude djeli po mjestu rodjenja. Srbin bio iz bg, sarajeva, čikaga je srbin i moze komentarisati srbiju,a odkuda je taj novinarčic gdje je on rodjen

        7
        1
        Odgovori
  6. Bosančerosi,naučite se da komentarišete reprezentaciju Bih,ostavite se reprezentacije Srbije.Ovom bosančerosu bi zabranio ulazak u studije u Srbiji.Deport u Bih.

    2
    32
    Odgovori
      • Neznam zasto novinaru Andjusu smeta Rade jer prvo on je Srbin verovatno covek ima i drzavljanstvo Srbije pa kakve veze ima odakle je covek i gde je rodjen on je Srbin a ne vidim zasto bi smetalo i da nije Srbin , moguce je da Andjusu ne bi smetalo da je mozda u Beograd dosao da kometarise Ramo Isak a moguce je da mu ne smeta ni Aida Corovic sa svojim komentarima o Srbiji i Srbima

        5
        0
        Odgovori
    • A JEL ANDJUS. ILITI PODGUZNA MUVA ZNA. ZASTO NASI NAZOVI FUDBALERI GLUME VELICINE?PA ZNA JER I ANSJUS GLUMI NOVINARA A NIJE. GLUMI DA JE PISMEN A NIJE.
      STAV BOGDANOVICA MI JE BLITI NEGI ATAV NAZIVI SELEKToRA IZ NISA. PIXIJA

      2
      0
      Odgovori
    • KONJU. ON JE SRBIN IZ OKUPIRANOG SARAJEVA. BEIGRAD JE NJEGOV KAO I MOJ A TEBE I ZAKVE TREBA PROTERATI IZ SVIH SRPSKOH ZEMALJA. IDIOTE

      6
      0
      Odgovori
  7. ČOVEK IZ BOSNE OČEKUJE DA GA AV I DŽAJIĆ UVUKU U FSS MOZE SAMO DA SIPU RACKU.. ON JE BRE IZ ENTITETA BIH.. NIJE BRE SRBIN IZ SRBIJE TO MU AV DOZVOLIO DA BALJEZGA I PROVOCIRA FSS I NASE FUDBALER. POTURICA I MEŠANAC MARS IZ SRBIJE SA SI GENOCIDA KO R MLADIC.. KO G PRINCIP ILI KO KOSTIĆ KOJI DRUDI JUGISL… SVOJIM GLASOM SRBI IZ BOSNE SAMO NAS BRUKA TE PO SVETU I TREBA DA VAS UN KAZNE I U HAG DA SE NASTAVI DUDJENJE JER PODRŽAVA TE GENOCID I VUČIĆ ISTO JER IZJEDNACAVAS SRBE IZ SRBIJE ŠTO SU STRELJALI MUSLIM CIVILE..

    2
    33
    Odgovori
  8. Anđuse, ukaži konkretno na jednu jedinu neistinu koju je Bogdanović rekao, pa ćemo se svi složiti sa Tobom! Ali ovako, to što si smatraš, da samo zbog toga što si iz prestonice, možeš da polažeš neko veće pravo na nešto od drugih, samo govori o Tebi samom. Naduveno prepotentno govno. Jebo Te onaj ko je objavio ovakvu bolesnu vest.

    18
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter