160
EURO 2024
Rade Bogdanović, Dejan Anđus

FOTO: Printscreen/YouTube

ANĐUS OPLEO PO BOGDANOVIĆU: „Treba da ide u Sarajevo i da tamo servira te priče!“ (VIDEO)

Objavljeno: 23.06.24 u 08:58

Ovakva prepucavanja ne donose nikom ništa, samo pumpaju ego onima koji govore

Fudbalska reprezentacija Srbije u utorak od 21 čas igraju meč odluke protiv selekcije Danske u okviru Grupe C gde će dosta toga biti odlučeno nakon kraja ovog susreta.

Svedoci smo da od početka prvenstva Rade Bogdanović, poznati fudbalski stručnjak, privlači pažnju svojim brutalno iskrenim komentarima na RTS-u.

Takav njegov pristup komentarisanju susreta reprezentacije Srbije, nimalo nije prijao poznatom novinaru Dejanu Anđusu, kome je zasmetalo što neko ko je rođen u Sarajevu komentariše mečeve Orlova.

Ja sam slušao tog kritičara. Mislim ta sarajevska škola, pravo da ti kažem ja mnogo ne volim u Beogradu. Ni te sarajevske fudbalere ni te sarajevske muzičare. I da mi glume Sarajevo u Beogradu. Ja na te fore kao neko ko je odrastao u centru ovog grada (prim. aut. Beograda) ne nasedam – započeo je Anđus:

Ti navijači Sarajeva i Želje ne treba da sole pamet u mom rodnom gradu gde navijamo za reprezentaciju Srbije odnosno nekad Jugoslavije i prestoničke klubove (prim. aut. Crvenu zvezdu i Partizan) od kada smo ovde rođeni. To je jedno mangupiranje koje je suviše dozvoljeno i oni treba da idu u Sarajevo i da serviraju te priče i na njihovoj televiziji. To je sramota da to oni rade u Beogradu.

Onda se neko od njih (prim. aut. Rade Bogdanović) obruši na jednog igrača i onda se o tome priča. Rade Bogdanović meni ometa praćenje prvenstva tim svojim pričama i onda on tako uzme nasumično jednog igrača, ko da je meni problem da uzmem tako nekog. Meni nije problem da to isto uradi, kao prvo ja sam neko zna sve i ko se druži i sa fudbalskim menadžerima. Ja znam svakog tog igrača kakvo mu je kretanje, ko su mu roditelji, kakav mu je privatni život i kako mu je tekla karijera, ali nije reč o tome – zaključio je Anđus svoj stav od komentarima Radeta Bogdanovića izjavio u podkastu „Miljanov Korner.

91
623
160 Komentara
  1. Rade potpuno si u pravu druze za SMS covek je apokaliptican za reprezentaciju,pusti Andjusa da lupeta,on od fudbalskog znanja ima 2 lopte iz skolskih dana…pozdrav za Sarajlije…

    28
    4
    Odgovori
      • Druže, i ja sam iz Bosne, ali u gradovima se ne kaže krme. To je, da se ne naljutiš, seoski. Ako živiš u Bgd. 20 godina, trebao si to da izbaciš. Ne kaže se krme u gradovima. Zemo, ovo je dobro namjerno.

        0
        0
        Odgovori
  2. Dragi gospodine Andjuse.
    Pre si zujao oko Covica,Vucica,Terzica..
    Sprdao se sa legendom Zivom a onda si se osisao i odjednom se u tebi rodio neki novi Andjus.
    Druze.Rade je igrao profi fudbal,reprezentativac i moze da kaze i iznese stav.
    A ko si ti?I sad treba ,Rade da se sa tobom prepucava?

    47
    2
    Odgovori
  3. Ko je ovaj?! Daj bre, da si neki novinar znao bi da je sloboda govora i mišljenja kod nas na niiivooou.
    Rade, care, cepaju…

    35
    2
    Odgovori
  4. … ovaj Anđus je negde nešto mnogo „ukakio“ kada je postao veliki „poslušnik režima“. Žao mi ga je, ali – „sam-pao-sam-se-ubio“ ! Rade, samo ih „udri“ …

    40
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter