160
EURO 2024
Rade Bogdanović, Dejan Anđus

FOTO: Printscreen/YouTube

ANĐUS OPLEO PO BOGDANOVIĆU: „Treba da ide u Sarajevo i da tamo servira te priče!“ (VIDEO)

Objavljeno: 23.06.24 u 08:58

Ovakva prepucavanja ne donose nikom ništa, samo pumpaju ego onima koji govore

Fudbalska reprezentacija Srbije u utorak od 21 čas igraju meč odluke protiv selekcije Danske u okviru Grupe C gde će dosta toga biti odlučeno nakon kraja ovog susreta.

Svedoci smo da od početka prvenstva Rade Bogdanović, poznati fudbalski stručnjak, privlači pažnju svojim brutalno iskrenim komentarima na RTS-u.

Takav njegov pristup komentarisanju susreta reprezentacije Srbije, nimalo nije prijao poznatom novinaru Dejanu Anđusu, kome je zasmetalo što neko ko je rođen u Sarajevu komentariše mečeve Orlova.

Ja sam slušao tog kritičara. Mislim ta sarajevska škola, pravo da ti kažem ja mnogo ne volim u Beogradu. Ni te sarajevske fudbalere ni te sarajevske muzičare. I da mi glume Sarajevo u Beogradu. Ja na te fore kao neko ko je odrastao u centru ovog grada (prim. aut. Beograda) ne nasedam – započeo je Anđus:

Ti navijači Sarajeva i Želje ne treba da sole pamet u mom rodnom gradu gde navijamo za reprezentaciju Srbije odnosno nekad Jugoslavije i prestoničke klubove (prim. aut. Crvenu zvezdu i Partizan) od kada smo ovde rođeni. To je jedno mangupiranje koje je suviše dozvoljeno i oni treba da idu u Sarajevo i da serviraju te priče i na njihovoj televiziji. To je sramota da to oni rade u Beogradu.

Onda se neko od njih (prim. aut. Rade Bogdanović) obruši na jednog igrača i onda se o tome priča. Rade Bogdanović meni ometa praćenje prvenstva tim svojim pričama i onda on tako uzme nasumično jednog igrača, ko da je meni problem da uzmem tako nekog. Meni nije problem da to isto uradi, kao prvo ja sam neko zna sve i ko se druži i sa fudbalskim menadžerima. Ja znam svakog tog igrača kakvo mu je kretanje, ko su mu roditelji, kakav mu je privatni život i kako mu je tekla karijera, ali nije reč o tome – zaključio je Anđus svoj stav od komentarima Radeta Bogdanovića izjavio u podkastu „Miljanov Korner.

91
623
160 Komentara
  1. Ti si džukac
    koji mrzi akcent
    Koji nije iz kruga dvojke.

    Ti me gledaš nadmeno
    I pitaš se : “ Ma ko je uopšte ovaj Boske“

    A ja sam rođen u gradu
    Koji je bio rock&roll
    I nisam kao ti
    Radio sve na fol.

    Čujem kako govoriš
    „Došao si u moj Beograd“
    Nemoj da pričaš ijekavski
    Jer ovo je ovde Srbija
    Pyri upoznavanju mi leđa okrećeš
    Mrštiš se i nogu podmećeš.

    I ja tebe mrzim
    Ti bi da ja puzim
    Ti si za me glupak
    Fašista i šupak.

    Ovo sam napisao prije 15 godina, to traje i trajaće.

    Ovo sam napisao prije 15 godina. Traje to i trajaće.

    26
    1
    Odgovori
  2. Stabre zna andjus beogradsko govedo trtise svuda a polaga nerazumes kad blebece rade bogdanovic je za njega tesla jerje nosio kopacke i upravuje sve stokaze za ove nase volove kodaimaju drvene noge

    17
    1
    Odgovori
  3. Vi Beogradjani iz kruga dvojke ste popili svu pamet ovog sveta a posebno Andjus. Nema nista gore ni odvratnije u nedostatku argumenata potencirati tu glupu podelu na ove i one Srbe.

    28
    2
    Odgovori
    • Uradio si sad isto sto i Andjus za Radeta, nema ovde mi Beogradjani iz kruga dvojke pametujemo ili sta god… Smatram da Rade sta god pričao, svidjalo se to drugima ili ne smatram da priča iz najbolje namere,a to je da pogodi sustinu i da „pogodi“ te igrace na nacin da daju 200% sebe, a ne da neki Andjus sad vredja njega jer on komentarise tako o fudbalerima. Legitimno bi bilo da kaze ne slazem se sa Radetom jer (navede kontraargument za Radetovu izjavu) a ne da se vredjamo ovde ko se gde rodio, da li si se rodio u Narodnom frontu ili 300 km zapadno nema sustine.

      13
      0
      Odgovori
  4. Sta to prica Andjus covece ti si zgadio svaku temu koje se dotaknes samo kad pomislim sta si sve lupetao o kosarci sveznalice a tup si ko buzdovan a tako i izgledas bozdovancino

    24
    0
    Odgovori
    • Andjus i samo prezime govori da nisi normalan …..sta ako sam ja iz bosne a zivim u srbiji 75 god..koji si ti kurac da komentarises na takav način..odakle si ti budaletino…Bogdanović je smo iskren

      28
      0
      Odgovori
      • PA TREBA MU PICKU POLOMITI POZZ OD RODJENOG BEOGRADJANINA KOME SU SVI SRBI SRBI. A ANDJUS DA SE VRATI U SVINJAC GDE MU SE PRABABA OPRASILA

        1
        0
        Odgovori
  5. E moj Anđus koja si ti smradina. Ti ćeš nekog da teraš. Ponižavaš tolike fudbalere i muzičare potekle iz Sarajeva. Koliko je njih samo igralo u Zvezdi i Partizanu i doprinelo njihovim uspesima. Da ne govorim o muzičarima počev od Indexa, Bijelog dugmeta, Ambasadora, Crvene jabuke. O našem najvećem režiseru Kusturici da i ne govorim. Anđuse da li si bar pocrveneo nakon ovih gluposti koje si izgovorio.

    41
    0
    Odgovori
  6. DRUGORAZREDNI NOVINARU,NEMOJ SE PUNO PONOSITI ŠTO TI JE BG RODNI GRAD.ZAŠTO SI TI VREDNIJI OD NEKOG SARAJLIJE KOJI ŽIVI U „TVOM“ BEOGRADU.DA TI GA TATA NIJE OSTAVIO U AMANET!!! UZGRED OVO TI PIŠE ROĐENI BEOGRAĐANIN ČUBURAC!!!

    39
    0
    Odgovori
      • Ja sam Beogradjanin i ovakve krmke kao andjus bi rado poslao na Mars
        Svi smo SRBI A NAJVISE VOLIM BRACU KOJU SU OERALI SA SRPSKIH TERITORIJA. ONI SU NAM KAO ROD RODJENI. A BARABE KAI ANDJUS NISU SRBI VEC FEKALNA KANALIZACIJA

        1
        0
        Odgovori
    • Ja sam Beogradjanin i ovakve krmke kao andjus bi rado poslao na Mars
      Svi smo SRBI A NAJVISE VOLIM BRACU KOJU SU OERALI SA SRPSKIH TERITORIJA. ONI SU NAM KAO ROD RODJENI. A BARABE KAI ANDJUS NISU SRBI VEC FEKALNA KANALIZACIJA

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter