160
EURO 2024
Rade Bogdanović, Dejan Anđus

FOTO: Printscreen/YouTube

ANĐUS OPLEO PO BOGDANOVIĆU: „Treba da ide u Sarajevo i da tamo servira te priče!“ (VIDEO)

Objavljeno: 23.06.24 u 08:58

Ovakva prepucavanja ne donose nikom ništa, samo pumpaju ego onima koji govore

Fudbalska reprezentacija Srbije u utorak od 21 čas igraju meč odluke protiv selekcije Danske u okviru Grupe C gde će dosta toga biti odlučeno nakon kraja ovog susreta.

Svedoci smo da od početka prvenstva Rade Bogdanović, poznati fudbalski stručnjak, privlači pažnju svojim brutalno iskrenim komentarima na RTS-u.

Takav njegov pristup komentarisanju susreta reprezentacije Srbije, nimalo nije prijao poznatom novinaru Dejanu Anđusu, kome je zasmetalo što neko ko je rođen u Sarajevu komentariše mečeve Orlova.

Ja sam slušao tog kritičara. Mislim ta sarajevska škola, pravo da ti kažem ja mnogo ne volim u Beogradu. Ni te sarajevske fudbalere ni te sarajevske muzičare. I da mi glume Sarajevo u Beogradu. Ja na te fore kao neko ko je odrastao u centru ovog grada (prim. aut. Beograda) ne nasedam – započeo je Anđus:

Ti navijači Sarajeva i Želje ne treba da sole pamet u mom rodnom gradu gde navijamo za reprezentaciju Srbije odnosno nekad Jugoslavije i prestoničke klubove (prim. aut. Crvenu zvezdu i Partizan) od kada smo ovde rođeni. To je jedno mangupiranje koje je suviše dozvoljeno i oni treba da idu u Sarajevo i da serviraju te priče i na njihovoj televiziji. To je sramota da to oni rade u Beogradu.

Onda se neko od njih (prim. aut. Rade Bogdanović) obruši na jednog igrača i onda se o tome priča. Rade Bogdanović meni ometa praćenje prvenstva tim svojim pričama i onda on tako uzme nasumično jednog igrača, ko da je meni problem da uzmem tako nekog. Meni nije problem da to isto uradi, kao prvo ja sam neko zna sve i ko se druži i sa fudbalskim menadžerima. Ja znam svakog tog igrača kakvo mu je kretanje, ko su mu roditelji, kakav mu je privatni život i kako mu je tekla karijera, ali nije reč o tome – zaključio je Anđus svoj stav od komentarima Radeta Bogdanovića izjavio u podkastu „Miljanov Korner.

91
623
160 Komentara
  1. Gospodine,Andjuse hoces da kazes ako si rodjen u Beogradu da je samo tvoj. E,pa ja sam srbin iz Mostara I Beograd je malo I moj. Ti si jedan primitivac. Malo je bolje da cutis, ako nemas nesto pametno kazati.

    27
    0
    Odgovori
    • Gospodine,Andjuse hoces da kazes ako si rodjen u Beogradu da je samo tvoj. E,pa ja sam srbin iz Mostara I Beograd je malo I moj. Ti si jedan primitivac. Malo je bolje da cutis, ako nemas nesto pametno kazati.

      11
      1
      Odgovori
      • Rade Bogdanović je brdsko govedo koje samo traži način da privuče pažnju.
        Treba ga vratiti nazad u onu njegovu vukoje..nu pa neka tamo muče do mile volje.

        3
        34
        Odgovori
      • Ja sam Beogradjanin i ovakve krmke kao andjus bi rado poslao na Mars
        Svi smo SRBI A NAJVISE VOLIM BRACU KOJU SU OERALI SA SRPSKIH TERITORIJA. ONI SU NAM KAO ROD RODJENI. A BARABE KAI ANDJUS NISU SRBI VEC FEKALNA KANALIZACIJA

        0
        0
        Odgovori
  2. Da su slični tebi tvog oca vratili u CG ne bi se rodio u BG , ne bi se učlanio u Radikalnu stranku, ne bi te tukao Čović , ne bi bio u centralnom zatvoru već u Spužu i mi ne bi imali priliku da čitamo tvoje tupave komentare .

    35
    1
    Odgovori
    • Andjus i samo prezime govori da nisi normalan …..sta ako sam ja iz bosne a zivim u srbiji 75 god..koji si ti kurac da komentarises na takav način..odakle si ti budaletino…Bogdanović je samo iskren

      9
      1
      Odgovori
    • Propali novimar,Rade Bogdanovicj kaze shto svi misle,nema to veze da li je neko rodjen u Sarajevu ili na jugu Srbije,covek je strucan

      8
      0
      Odgovori
  3. Gospodine ANĐUS nije samo tvoja reprezentacija Srbije, ima nekoliko miliona Srba koji je vole i žele da igra dobro i pobjeđuje. Rade je Srbin koji voli Srbiju i komentira dobronamjerno da bude bolja. Nemate pravo da nikome oduzimanje ljubav prema Srbiji ali Rade komentira istinu ne igraju dobro i sprovod ih kritiku je, Piksi je promašio “ celi fudba
    l“. Srbija igra „staromodna fudbal“ sa dva špica, to nitko na svijetu neigra, posljednja je to igrala Njemačka sa Bierhofom i Klinsmanom ali je imala osam super igrača u polju. Pozdrav za Radeta super Analitičara.

    37
    2
    Odgovori
  4. Ćuti Anđuse pokri se ušima, pusto čovjeka da iznese ono što većina naroda misli o Piksiju i reprezentaciji. To su babe i manekeni. Kakva igra crna igre nema, igraju od nemila do nedraga. Krivo ti Anđuse što tebe ne zove niko sem trecerazredni portala da i ti nesto kazeš.

    39
    1
    Odgovori
    • Misli li Andjus da su dosli samo srbi iz Beograda i Drbije da gledaju utakmicu, nije Rade musliman da ga salje u Sarajevo.Gde su rodjenii braca MS pa ne igraju za Svajcarsku.Sram vas bilo na vasem komentaru, mozete da ga ktitikujete sta prica, a ne da ga saljete tamo gde je rodjen.

      35
      1
      Odgovori
  5. Propali novinar koji uzima lovu ispod stola pametuje.Srbija je presrecna da ima ovakvih jer nebi imali o cemu da pišu.Pa sta ako si rodjen u Beogradu,jeli to uslov da imas nacionalnu penziju ili je to prednost u nekom drugom smislu.I ja sam rodjen u Beogradu pa mi nesmeta niko iz Sarajeva.Kazi tako nesto Kusturici pa da vidimo njegov odgovor.

    43
    2
    Odgovori
    • Neverovatni patriota,jel moguće da se taj nesrećnik oglašava.
      Dali bi god Bogdanović trbao da komentariše da smo mi vanzemaljci u fudbalu?
      Zbog takvi nesrećnika koji deli srbe,došli smo u situaciju da čovek ne može izreći ni jednu kritiku,zato nam je sve devastirano!

      11
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter