160
EURO 2024
Rade Bogdanović, Dejan Anđus

FOTO: Printscreen/YouTube

ANĐUS OPLEO PO BOGDANOVIĆU: „Treba da ide u Sarajevo i da tamo servira te priče!“ (VIDEO)

Objavljeno: 23.06.24 u 08:58

Ovakva prepucavanja ne donose nikom ništa, samo pumpaju ego onima koji govore

Fudbalska reprezentacija Srbije u utorak od 21 čas igraju meč odluke protiv selekcije Danske u okviru Grupe C gde će dosta toga biti odlučeno nakon kraja ovog susreta.

Svedoci smo da od početka prvenstva Rade Bogdanović, poznati fudbalski stručnjak, privlači pažnju svojim brutalno iskrenim komentarima na RTS-u.

Takav njegov pristup komentarisanju susreta reprezentacije Srbije, nimalo nije prijao poznatom novinaru Dejanu Anđusu, kome je zasmetalo što neko ko je rođen u Sarajevu komentariše mečeve Orlova.

Ja sam slušao tog kritičara. Mislim ta sarajevska škola, pravo da ti kažem ja mnogo ne volim u Beogradu. Ni te sarajevske fudbalere ni te sarajevske muzičare. I da mi glume Sarajevo u Beogradu. Ja na te fore kao neko ko je odrastao u centru ovog grada (prim. aut. Beograda) ne nasedam – započeo je Anđus:

Ti navijači Sarajeva i Želje ne treba da sole pamet u mom rodnom gradu gde navijamo za reprezentaciju Srbije odnosno nekad Jugoslavije i prestoničke klubove (prim. aut. Crvenu zvezdu i Partizan) od kada smo ovde rođeni. To je jedno mangupiranje koje je suviše dozvoljeno i oni treba da idu u Sarajevo i da serviraju te priče i na njihovoj televiziji. To je sramota da to oni rade u Beogradu.

Onda se neko od njih (prim. aut. Rade Bogdanović) obruši na jednog igrača i onda se o tome priča. Rade Bogdanović meni ometa praćenje prvenstva tim svojim pričama i onda on tako uzme nasumično jednog igrača, ko da je meni problem da uzmem tako nekog. Meni nije problem da to isto uradi, kao prvo ja sam neko zna sve i ko se druži i sa fudbalskim menadžerima. Ja znam svakog tog igrača kakvo mu je kretanje, ko su mu roditelji, kakav mu je privatni život i kako mu je tekla karijera, ali nije reč o tome – zaključio je Anđus svoj stav od komentarima Radeta Bogdanovića izjavio u podkastu „Miljanov Korner.

91
623
160 Komentara
  1. Meni kao Sarajliji nikad nisu smetali ni Beograđani niti Zagrebčani nitibilo tko drugi. Ukoliko gospodin ima animozitet prema nekim ljudima koji su ili nisu iz Sarajeva (Pale, Soklac, Vogošća, Ilijaš nikad nisu bili Sarajevo niti će biti) ne treba generalizirati. Slazem se sa rim da Sarjlije ne trbaju Beograđanima, Zagrebcanima, Mostarcima ili bilo kome drugom pametoavti. Također niti drugi nama.

    0
    0
    Odgovori
  2. Milan Martić, pred odlazak u Hag, je Večernjim novostima dao intervju. Naslov intervjua je: “ Srbija nije majka već zla maćeha“

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter