0
EURO 2024

Serbia's Nikola Milenkovic (L) vies with Slovenia's Benjamin Sesko (R) during the UEFA EURO 2024 group stage match between Slovenia and Serbia at Munich Football Arena on June 20, 2024 in Munich, Germany. (Photo by Pedja Milosavljevic)

ŠEŠKO VERUJE U POBEDU PROTIV ENGLESKE: „Znam da možemo da ih iznenadimo“

Objavljeno: 22.06.24 u 12:22

Slovenija igra protiv Engleske u utorak

Slovenačka reprezentacija nalazi se na dva boda nakon dva odigrana kola, a pred njima je ključni susret protiv favorita grupe, Engleske.

Mlada zvezda Benjamin Šeško izražava veru u svoj tim.

Siguran sam da nas čeka neverovatna utakmica. Englezi imaju izuzetne igrače na svim pozicijama, ali i mi imamo sjajan tim i priliku da pokažemo šta možemo. Verujem da možemo da ih iznenadimo i radujem se tom meču – rekao je 21-godišnji Šeško.

Benjamin Sesko (L) and Nasser Djiga (R) and Group G UEFA Champios League football match between Crvena Zvezda and Leipzig in Belgrade, Serbia on Nov. 7, 2023.
photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Do sada smo igrali odlično, moramo nastaviti u istom ritmu i siguran sam da ćemo zablistati. Možda Engleska trenutno nije na svom vrhuncu, ali i dalje su veoma jaki. Sada je prava prilika da se suočimo s njima – dodao je Šeško.

Šeško, koji igra za Lajpcig, ističe i lične benefite od učešća na Euru.

Ponosan sam što sam deo ovog tima, što sam ovde i što imam priliku da napredujem. Ovo je važno za moju karijeru – zaključio je napadač.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter