0
EURO 2024

Serbia's Nikola Milenkovic (C) pulls Slovenia's Benjamin Sesko (R) during the UEFA EURO 2024 group stage match between Slovenia and Serbia at Munich Football Arena on June 20, 2024 in Munich, Germany. (Photo by Pedja Milosavljevic)

ŠEŠKO PALI VATRU: „Oni su počeli da provociraju“

Objavljeno: 22.06.24 u 15:27

Benjamin Šeško je komentarisao utakmicu protiv Srbije

Najbolji igrač Slovenije, Benjamin Šeško, otvoreno je govorio o neprikladnom ponašanju pojedinih srpskih fudbalera tokom finiša njihovog nedavnog meča.

Situacija se zategla pred kraj meča. Srpski igrači su počeli s provokacijama kada su shvatili da im je hitno potreban gol. To ponašanje nije bilo u najboljem redu, ali takve stvari nisu neuobičajene u fudbalu“, izjavio je Šeško u razgovoru sa novinarima.

On nije želeo ulaziti u detalje o prirodi provokacija, ali je jasno dao do znanja da su emocije bile visoke i da je situacija bila napeta.

Slovenci su već okrenuti ka narednom meču protiv Engleske, gde bi i remi mogao biti dovoljan za prolazak u osminu finala, s obzirom da ekipa Matjaža Keka ima dva boda posle dva kola, isto koliko i Danska.

1
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter