0
EURO 2024

FOTO: X/EURO2024

PORTUGAL UBACIO U VEĆU BRZINU: Rutinska pobeda za prolaz u osminu finala, meč obeležio autogol! (VIDEO)

Objavljeno: 22.06.24 u 19:58

Sve je bilo rešeno u prvom delu

Fudbaleri Portugala savladali su reprezentaciju Tuske u utakmici drugog kola grupe F Evropskog prvenstva sa ubedljivih 3:0.

Tim Roberta Martineza odigrao je dosta bolje u odnosu na prvi meč protiv Češke, dok su Turci pokazali da imaju dosta slabih tačaka u igri. Ruku na srce, videlo se već posle meča sa Gruzijom, samo što su tada uspeli da osvoje sva tri boda.

Poveo je Portugal u 21. minutu preko Bernarda Silve, da bi rezultat bio udvostručen sedam minuta kasnije i to na najbizarniji mogući način.

Samit Akajdin postigao je definitivno najbizarniji autogol na prvenstvu i to je, manje više, prelomni trenutak utakmice.

Konačan rezultat postavio je Bruno Fernandes u 56. minutu, kada su on i Ronaldo izašli dva na jedan protiv golmana, te je Kristijano ispao nesebičan i omogući vezisti lak posao.

Portugal je ovom pobedom došao do šestog boda, samim tim obezbeđen je plasman u osminu finala. Na drugoj strani, Turska ostaje na tri, ali i na drugoj poziciji, jer Češka i Gruzija imaju po jedan.

Standings provided by Sofascore
0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter