0
Domaći fudbal

Fudbal UEFA Champions League season 2017-2018, Play-Off 1st leg Partizan v Videoton (Hungary) Stadium FC Partizan Stadion bez publike zbog kazne UEFA-e Beograd, 17.07.2017. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

PARTIZAN PRONAŠAO REŠENJE U ŠPICU? Crno-beli se interesuju za napadača iz ukrajinske lige! (VIDEO)

Objavljeno: 22.06.24 u 19:15

Međutim, neće biti lako dovesti ga

U trenutku kada je dogovoreno da Mateus Saldanja napusti tim po završetku evropskih kvalifikacija, a Samed Baždar bi mogao otići čak i pre toga, klub intenzivno traži zamenu. Crno-beli su tako pažnju usmerili ka talentovanom 24-godišnjem igraču iz ukrajinske Zorije – Eduardu Gereru.

Gerero je rođen u Panami i visok je 1,80 m. Poznat je po svojoj sposobnosti da igra na bočnim pozicijama, a spretan je s loptom i izuzetno produktivan. U protekloj sezoni, igrajući za tim iz Luganska, postigao je 13 golova i asistirao kod još četiri.

Međutim, realizacija ovog transfera neće biti jednostavna. Kako prenosi Mozzartsport, Eduardo je prošlog leta prešao u Zorju iz Makabija iz Tel Aviva za sumu od 500.000 evra i ugovorno je vezan za klub do 2027. godine. Spekuliše se da će Zorja, ukoliko se odluči na prodaju, tražiti najmanje tri puta veću sumu od one za koju su ga doveli.

Pre dolaska u Makabi, Eduardo je igrao za Beitar iz Tel Aviva, Beitar iz Jerusalima i Hapoel iz Tel Aviva, dok je karijeru započeo u Panami igrajući za Universitario.

Ostaje da se vidi hoće li Partizan uspeti da realizuje ovaj transfer i pojača svoj napadački red pred nastavak sezone.

14
6
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter