0
Evropske lige

FOTO: Twitter/Paris Saint-Germain

MBAPE HOĆE ONO ŠTO JE NJEGOVO: PSŽ mu duguje neverovatnu sumu novca!

Objavljeno: 22.06.24 u 09:13

Ozbiljan novac.

Kilijan Mbape i Pari Sen Žermen su konačno okončali svoj odnos ovog leta, ali novi izazovi tek predstoje. Prema izveštajima francuskih medija, novi fudbaler Real Madrida podneo je zahtev klubu za isplatu zaostalih dugovanja na ime plata i bonusa, a cifra u pitanju je neverovatnih 100 miliona evra.

Ovaj novi obrt preti da duboko uzdrma odnose između Mbapea i njegovog bivšeg kluba, s obzirom da su prethodno postigli sporazum o otpisu dela duga ukoliko bi Mbape napustio klub bez obeštećenja.

Parižani su uložili ogromne sume u Mbapeov razvoj od njegovog dolaska iz Monaka 2017. godine, kada su platili rekordnih 197 miliona evra za transfer.

Međutim, Mbapeova odlučnost da zatraži ispunjenje svojih zahteva nakon prelaska u Real Madrid, kao i njegov nedavni potez kupovine vile u Madridu vredne 18 miliona evra, ukazuju na njegovu spremnost za novi početak u španskoj prestonici.

9
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter