0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KAKVO POJAČANJE ROMANTIČARA: Maloletni Uzbekistanac uskoro postaje novi igrač OFK Beograda?! (VIDEO)

Objavljeno: 22.06.24 u 21:51

Saidov je rođen 2006. godine i važi za velikog talenta

OFK Beograd uveliko pravi tim za povratničku sezonu u Superligu Srbije, a Romantičari su na pragu vrlo interesantnog transfera. Naime, novi igrač kluba sa Karaburme mogao bi da postane uzbekistanac – Amribek Saidov.

Saidov je rođen 2006. godine i važi za velikog talenta. Trenutno član jednog od najvećih uzbekistanskih timova, Buđankora. Ove sezone je za Buđankor odigrao šest mečeva i postigao jedan gol. Međutim, pažnju evropske javnosti privukao je prošlog novembra, kada je predvodio kadetsku selekciju Uzbekistana do 17 godina do četvrtfinala Mundijala. Igra na poziciji napadača.

Prema informacijama koje stižu iz Taškenta, mladi napadač već je krenuo put Srbije kako bi potpisao ugovor sa „Romantičarima“.

Ukoliko se transfer realizuje, Amribek Saidov neće biti prvi Uzbekistanac koji će zaigrati u srpskom fudbalu. Husnidin Gafurov je četiri sezone proveo u ivanjičkom Javoru, a potom je prešao u redove lučanske Mladosti.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter