1
EURO 2024

FOTO: Starsport

DANCI SVESNI KOLIKO JE VAŽAN MEČ SA SRBIJOM: Prvi čovek njihovog fudbala govorio o utakmici!

Objavljeno: 22.06.24 u 17:24

Čekaće ih težak posao.

Danska igra sa reprezentacijom Srbije meč koji odlučuje o prolazu grupe, a rivali naših Orlova su svesni da ih čeka sve samo ne lak zadatak.

„Tako je to u svetu fudbala, to su uslovi pred poslednje kolo. Ovo je svakako bolje nego da smo ostali kod kuće“, rekao je uz osmeh direktor FS Danske Peter Meler.

„Jako smo koncentrisani na ono što je pred nama. U dobroj smo poziciji i u situaciji da čak možemo i da osvojimo grupu. Istovremeno, po prvi put od EP 2004. mogli bismo da grupnu fazu prođemo bez poraza. Ovaj meč može da bude odlučujući. Važan je kakao zbog sadašnjosti, tako i zbog budućnosti. Očigledno je da meč sa Srbijom znači nešto i na planu samorazumevanja, kada samo pomislimo na sve što se dešavalo u Kataru“, dodao je Meler.

Ističe da su svi preduslovi za dobar rezultat tu.

„U dobroj smo situaciji. Atmosfera u ekipi je dobra, hotel gde smo smešteni je odličan i svi su koncentrisani samo na fudbal. Nema te buke koja nas je okruživala u Kataru. U prve dve utaakmice igrali smo dobro, na ob meča bili sm o bolji tim. Izgubili smo samo jednu od poslednjih 14 utakmica“, zaključio je Meler.

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter