0
Domaći fudbal

FOTO: Radnički 1923

BOMBA U KRAGUJEVCU: Radnički za Evropu doveo golmana iz Belgije! (FOTO+VIDEO)

Objavljeno: 22.06.24 u 10:16

Radnički ima ozbiljne planove

Radnički iz Kragujevca, petoplasirani tim Superlige Srbije, završio je značajno pojačanje za predstojeće kvalifikacije za Ligu konferencija. Klub je u svoje redove doveo talentovanog golmana Luku Lijeskića, koji je potpisao ugovor na tri godine i biti ključno pojačanje za njihov nastup u drugom kolu kvalifikacija, gde će se suočiti sa pobednikom dvomeča između Mornara iz Bara i Dinama iz Tbilisija.

Luka Lijeskić, koji je nedavno bio član belgijskog Genta, smatra se jednim od najperspektivnijih mladih golmana u Evropi. Njegov potencijal je prvi put zasijao kada je proglašen najboljim golmanom Evropskog prvenstva U-17 u Izraelu. Do pre godinu dana, branio je boje FK Brodarac pre nego što je prešao u Gent.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Luka Lijeskić (@lijeskic_1)

Transfer Lijeskića u Gent bio je dogovoren već u avgustu prošle godine, ali se čekalo da napuni 18 godina kako bi mogao zvanično da se pridruži belgijskom klubu. Do tada, Lijeskić je nastavio da brani za Brodarac, gde je pokazao izuzetne veštine i potencijal koji su ga učinili jednim od najboljih mladih golmana u Srbiji.

Dolazak Lijeskića u Radnički iz Kragujevca predstavlja veliki korak napred za klub, posebno pred izazove u kvalifikacijama za Ligu konferencija. Trener i uprava kluba veruju da će Lijeskićevo iskustvo i talenat značajno doprineti uspehu tima u evropskim takmičenjima.

Navijači Radničkog s nestrpljenjem iščekuju da vide kako će se Lijeskić uklopiti u tim i doprineti njihovim ambicijama na evropskoj sceni. Njegovo prisustvo će svakako povećati šanse Radničkog da se plasira u narednu fazu takmičenja i ostvari značajne rezultate u Ligi konferencija.

5
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter