0
EURO 2024

FOTO: X/EURO2024

BELGIJA SLAVILA U MEČU KOJI JE MORALA DA DOBIJE: Očekuje nas izuzetno zanimljiv rasplet u Grupi E! (VIDEO)

Objavljeno: 22.06.24 u 22:50

Svi imaju po tri osvojena boda nakon dva kola

Fudbaleri Belgije bili su bolji u utakmici drugog kola grupe E Evropskog prvenstva od reprezentacije Rumunije – 2:0

Golove za zasluženu pobedu Belgije postigli su Juri Tilemans u drugom minutu meča i Kevin De Brujne u 80. minutu. Zanimljivo, Romelu Lukaku ni danas nije imao sreće, pošto mu je poništen pogodak u 64. minutu.

Gledali smo izuzetno zanimljiv duel u Kelnu i možemo reći da je Belgija zasluženo odnela sva tri boda. Imali su Rumuni sreće u više navrata, kao kada je Romelu Lukakuu poništen pogodak zbog ofsajda nakon rekacije VAR-a, međutim, itekako su naše komšije mogle da kazne jednu od najkvalitetnijih ekipa na turniru.

Izuzetno raspoložen danas je bio Džeremi Doku, dok je De Brujne standardno pravio veliku razliku na terenu. Takođe je i Juri Tilemans, vezista Aston Vile, koji je takođe bio među najboljim igračima večeras.

Već u drugom minutu utakmice videli smo pogodak. Gore pomenuti Tilemans sjajno je opalio po lopti sa ivice šesnaesterca i doneo ranu prednost svom timu.

Ređale su se šanse, pre svega ispred gola Rumuna, ali su i oni imali par situacija u kojima su mogli da ugroze gol favorizovanog rivala. Reklo bi se, bilo je svega osim golova. Mrežu je uspeo da zatrese Romelu Lukaku, međutim, ovaj čovek baš nema sreće – gol nedugo poništen zbog ofsajda.

Ipak, uspeli su belgijanci da postignu, potpuno zasluženo, i drugi pogodak na meču, a delo je Kevina De Brujnea.

Očekuje nas izuzetno zanimljiv rasplet u poslednjem kolu u grupi E, s ozbirom da nakon dve utakmice, sve četiri reprezentacije imaju po tri osvojena boda. U poslednjem kolu igraju Rumunija – Slovačka i Belgija – Ukrajina.

Standings provided by Sofascore

 

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter