1
Lifestyle

Alen Smailagic, #9 of Partizan Mozzart Bet Belgrade during the Aba League Season 2023-2024 match between Partizan and Crvena Zvezda at Stark Arena on October 30, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ALEN SMAILAGIĆ STAO NA LUDI KAMEN: Centar Partizana se oženio prelepom plavušom (FOTO)

Objavljeno: 22.06.24 u 21:26

Videćemo hoćemo li ga sledeće sezone gledati u Partizanu

U trenutku kada se spekuliše o mogućem odlasku Alena Smailagića iz Partizana, visoki košarkaš je iznenadio javnost odlučivši da stane na „ludi kamen“ i oženi se prelepom plavušom. Vest o venčanju je postala poznata kada je njegov prijatelj podelio fotografiju na društvenoj mreži Instagram, a Smailagić je brzo ripostovao tu objavu.

Na fotografiji su vidljivi nasmejani mladenci u automobilu, što je izazvalo brojne reakcije i čestitke na društvenim mrežama.

FOTO: Printscreen

Smailagić je tokom svog boravka u Americi, gde je igrao za ekipe Golden Stejt Voriorsa i Santa Kruz Voriorsa, takođe bio u vezi sa plavušom, sa kojom je često delio fotografije na društvenim mrežama.

Što se tiče njegovih sportskih rezultata, Smailagić je u aktuelnoj sezoni u dresu Partizana u proseku postizao 5.5 poena po utakmici u Evroligi, dok je u ABA ligi beležio 5.3 poena u ligaškom delu sezone i 4 poena u plej-ofu.

Iako se spekulacije o njegovom odlasku iz Partizana nastavljaju, Smailagić je odlučio da se fokusira na svoj privatni život i započne novo poglavlje sa svojom izabranicom.

14
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter