0
Olimpijske igre Pariz 2024

Nikola Jokic Serbia v Greece - FIBA World Cup Qualifiers on August 25, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

VREME ZA ODMOR JE PROŠLO: Nikola Jokić se već sprema u „Beogradskoj areni“ za Olimpijske igre!

Objavljeno: 21.06.24 u 14:11

Nadamo se što boljim partijama Nikole u Parizu

Okupljanje košarkaške reprezentacije Srbije zakazano je za 24. jun, dok se igrači postepeno vraćaju sa odmora i ulaze u takmičarsku formu. U „Beogradskoj areni“ trenutno se održavaju individualni treninzi, a mladi košarkaš Aleksej Pokuševski otkrio je više detalja tokom gostovanja na RTS-u.

Tokom intervjua, voditeljka je podelila informaciju da, prema insajderskim saznanjima, i Nikola Jokić prisustvuje treninzima u „Beogradskoj areni“. Ova vest nagoveštava ozbiljnost pristupa pripremama za Olimpijske igre, dok je period odmora i druženja u Somboru očigledno završen.

Pokuševski je govorio o svojim pripremama i odmoru:

Imao sam dve nedelje do 20 dana odmora bez kontakta sa košarkom, zatim je usledila teretana i provedeno vreme u Americi kako bih upoznao novog trenera Šarlota, rekao je igrač Hornetsa, dodavši da mu je velika čast što je na širem spisku reprezentacije.

– Mnogo mi znači. Veliki broj sportista želi da igra za svoju reprezentaciju. Presrećan sam i jedva čekam da sve ovo krene – izjavio je Pokuševski.

Mladi košarkaš se osvrnuo i na prepreke koje su ga sprečavale da ranije igra za reprezentaciju, uključujući lakše povrede i dogovore sa bivšim klubom Oklahomom.

Aleksej Pokusevski i Ostoja Mijailovic Partizan – Bursa Evrokup, Eurocup 20.4.2022. Beograd, Srbija, photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

– Mislim da je sada pravo vreme da pomognem reprezentaciji – zaključio je on.

Pripreme za Olimpijske igre ulaze u ozbiljnu fazu, a prisustvo ključnih igrača poput Jokića i entuzijazam mladih talenata poput Pokuševskog obećavaju uspešnu kampanju srpske reprezentacije.

15
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter