0
EURO 2024

FOTO: Twitter/@FSHForg

SRAMNO IZVINJENJE ALBANSKOG PROVOKATORA: Gnusno vređao Srbe, a sada nevešto pokušao da se opere! (VIDEO)

Objavljeno: 21.06.24 u 09:33

Srbi su ponovo na udaru Albanaca

Reprezentativac Albanije Mirljind Daku izvinio se zbog uvredljivih izjava upućenih Srbima i Makedoncima nakon utakmice s Hrvatskom. U drugom kolu Evropskog prvenstva, Albanija je odigrala nerešeno protiv Hrvatske (2:2), ali su posle meča strasti uzavrele kada je Daku, igrač Rubina, uzeo megafon i pred publikom izrekao uvrede.

Nakon što su njegove reči izazvale osudu javnosti i pozive za disciplinske mere, Daku se obratio putem Instagram profila i izvinio se zbog svog postupka.

Prvo želim da se zahvalim koji su navijali za nas i u dobrim i u lošim momentima. Samo oni koji su na terenu znaju kakve vas emocije nose i kakav je osećaj kada igrate za nacionalni tim uz naš moto ‘Albanija bez granica’. Ako sam nekoga uvredio posle meča sa Hrvatskom, molim ga za oproštaj – napisao je Daku na Instagramu.

Mirljind Daku
FOTO: Printscreen/Instagram/@mirlind19daku

 

Njegove izjave su izazvale burne reakcije, a očekuje se da UEFA reaguje i izrekne odgovarajuće sankcije kako bi se osiguralo da se slični incidenti ne ponove.

Iako je izvinjenje upućeno, mnogi smatraju da je neophodno da UEFA preduzme konkretne korake i kazni albanskog fudbalera kako bi poslala jasnu poruku protiv neprimerenog ponašanja na sportskim događajima.

 

 

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter