0
EURO 2024

FOTO: Printscreen/X/England

PROSTO NETIPIČNO ZA NEMAČKU: Teren u Frankfurtu je u očajnom stanju!

Objavljeno: 21.06.24 u 17:44

Pogotovo posle jučerašnje utakmice između Engleske i Danske!

Travnati teren Stadiona u Frankfurtu je u centru pažnje nakon što je pretrpeo značajna oštećenja tokom nedavne utakmice između Engleske i Danske, koja je završena rezultatom 1:1. Oštre igre su uz vrućinu doprinele lošem stanju terena na nekoliko ključnih tačaka.

Jedan od timova je izrazio zabrinutost zbog uticaja stanja terena na igru, ističući da su uslovi za igru bili komplikovani. UEFA je odmah reagovala, objavivši detaljan plan održavanja kako bi se rešili trenutni problemi i poboljšao kvalitet terena za predstojeće utakmice.

UEFA je naglasila da su nezavisni stručnjaci, u saradnji sa lokalnim timom za teren u Frankfurtu, već pre Evropskog prvenstva radili na obezbeđivanju optimalnih uslova za igru. Nemačka, koja je u osmini finala zahvaljujući pobedama nad Škotskom (5:1) i Mađarskom (2:0), svoj naredni meč protiv Švajcarske igra u nedelju od 21.00 časova na istom stadionu u Frankfurtu.

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter