3
EURO 2024

Dragan Stojkovic Piksi reprezentacija trening 1.6.2024. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

PIKSI TOTALNO PROMENIO PLAN PRED DANSKU: Za ove stvari se odlučio selektor Srbije pred najbitniji meč na EURU!

Objavljeno: 21.06.24 u 17:15

Slobodna subota za reprezntativce!

Selektor reprezentacije Srbije, Dragan Stojković Piksi je promenio strategiju pred ključni meč protiv Danske na Evropskom prvenstvu.

Nakon remija sa Slovenijom, igrači koji nisu bili u startnoj postavi ili su ušli sa klupe imali su lakši trening dan, dok su ostali radili u teretani hotela.

Selektor Dragan Stojković doneo je neočekivanu odluku da igračima pruži slobodan dan u subotu, omogućavajući im vreme za porodice i potpuno opuštanje pre ključnog duela.

Inicijalni plan je bio da se održi konferencija za medije uz prisustvo igrača, uz trening na Rozenau stadionu i otvaranje za medije prvih 15 minuta, ali su ovi planovi promenjeni.

Još jedna značajna izmena u planu je što je prvobitno bilo predviđeno da Orlovi treniraju u Minhenu, tačnije u kampu Bajerna, ali je tim odlučio ostati u Augzburgu i trenirati na Rozenau stadionu.

Poslednji trening pre utakmice sa Danskom zakazan je za ponedeljak u 11 časova, nakon čega će tim krenuti put Minhena. Meč protiv Danske na Alijanc areni zakazan je za utorak u 21:00, gde Srbiji jedino pobeda donosi plasman u osminu finala.

84
54

3 Komentara

  1. FUDBAL JE TAKVA IGRA DA I POSLE PUNO VREMENA SE NE PAMTI IGRA VEC SAMO UPISUJE REZULTAT.ZATO I OVOJ GENERACIJI MOZEMO DATI JOS JEDNA KREDIT I POKUSATI NESTO DRUGACIJE ILI IZNENADJUCE.

    1
    0
    Odgovori
  2. Moj Piksi gdje čuo gdje nečuo,nemaš ti vetni red ti imaš tu pet baba .U postavi 3-5-2 imaš tri dobra obrambena igrača i dva dibra napadača a u sredini pet baba nigdje veze sa fudbalom ini nemaju.

    18
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter