2
EURO 2024
Dragan Stojković Piksi

FOTO: Printscreen/YouTube

PIKSI KAO BAHAR, A ZNAMO KAKO SE TO ZAVRŠILO: Selektor Srbije ponosan na statistku protiv Slovenije! (VIDEO)

Objavljeno: 21.06.24 u 14:19

Mnogi neće biti zadovoljni ovom izjavom

Srbija je uspela da izbegne poraz od Slovenije golom u 96. minutu u drugom kolu Grupe C na Evropskom prvenstvu.

Selektor Dragan Stojković Piksi govorio je o statistici koja je pokazala dominaciju njegovog tima uprkos teškim uslovima na terenu.

Moram i da napomenem i da što se tiče statistike, mi smo juče imali 56 odsto lopte. Uputili smo 15 udaraca na gol, napravili smo 540 pasova, od čega 480 tačnih, 200 više nego oni i to govori o dominaciji. Znate koliko centaršuteva je bilo? 33! To govori da želimo da igramo ofanzivno i da ugrožavamo gol protivnika. Bilo bi zabrinjavajuće da smo mi tim koji ne šutne na gol, recimo u Podgorici gde smo pobedili bez šuta, što je zabrinjavajuće. Ovi brojevi idu u prilog tome da možemo biti ponosni na momke da žele da se bore i taj moralno-voljni momenat je na visokom nivou. Na to ako dodate jednu situaciju da je igrano u 15 časova, da su dvojica-trojica kolabirala, onda znate koliko je bilo teško vratiti se – rekao je Stojković.

Čisto da vas podsetimo, Barak Bahar, bivši trener Crvene zvezde je nakon niza neuspeha u Superligi jesenas pravdao to što njegov tim beleži rezultate upravo dobrom statistikom i dominacijom na terenu. Što ga je na kraju i koštalo posla.

U principu ako ne postižete golove, statistika je potpuno nebitna, jer se na kraju broje samo golovi. Piksi bi trebalo to najbolje da zna.

0
0
2 Komentara
  1. 480tačni pasova je bilo između zadnja tri obrambena igrača međusobno sve ostalo je bilo katastrofa,mi nemamo vezni red već odavno i tu se ništa ne može.

    0
    0
    Odgovori
  2. Isti je to pušač k…. kao i Burek Behar..
    Očekuje se ekspresno ispadanje a isto to očekujemo i od Partizajaca pa će da zakuva.
    Prvo leti Pigzi a vrlo brzo i Krivousti Stanoje pa možete očekivati pa Pigzi postane novi trenera franjevačkog kluba.Toliko je počeo da vonja da je to strašno.Neće biti iznenadjenje kad obrne ćurak i krene koracima Mustafe.
    Jer samo tako se postaje legenda Partizaija..

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter