0
Kladionica
Admiralbet

FOTO: Admiralbet

PEVCI NAPADAJU LALE BEZ MBAPEA?

Objavljeno: 21.06.24 u 13:42

Holandija i Francuska se sastaju večeras od 21 čas u derbiju grupe D Evropskog prvenstva

Punih nedelju dana je prošlo od početka Evropskog prvenstva, a 8. dan turnira će proći u znaku meča koji bi mogao da odluči ko će osvojiti vrh grupe D. U popularnom terminu od 21 čas Holandija i Francuska će ukrstiti koplja u derbiju dana, a i dalje nije poznato da li će Galski petlovi moći da računaju na svog najboljeg igrača, Kilijana Mbapea, koji je polomio nos na meču iz 1. kola sa Austrijom.

Mbape je trenirao sa ekipom, a na treningu Trikolora se pojavio sa maskom u bojama Francuske zastave, ali prema članku 42. UEFA pravilnika, lekarska oprema koju igrač nosi na teren mora biti jednobojna. Najavljeno je da će najverovatnije propustiti derbi sa Holandijom, ali s obzirom da je trenirao postoji šansa da se nađe na terenu. Sa druge strane, određene informacije iz francuskih medija govore da nije isključeno i da kapiten Trikolora propusti ostatak grupne faze.

Kad je reč o samom susretu, obe ekipe su slavile u uvodnim mečevima prvenstva. Francuzi su sa minimalnim rezultatom savladali Austriju, dok su Lale bile bolje od Poljske sa 2:1. Francuzi su slavili zahvaljujući auto golu Maksimilijana Vebera, ali su propustili nekoliko dobrih prilika da upišu ubedljiviji trijumf. Holanđani su svoju prvu pobedu ostvarili nakon preokreta zahvaljujući golovima Gakpoa i Veighorsta u 29, odnosno 83. minutu.

Istorijski gledano, Lale baš retko pobeđuju Francuze, što potvrđuje podatak da su Galski petlovi na poslednjih 8 međusobnih okršaja slavili čak 7 puta. Nastup kapitena Francuske je neizvestan, ali je izvesno da će izabranici Ronalda Kumana napasti Trikolore i pokušati da obezbede prolaz u osminu finala.

Velika borba nas očekuje u Lajpcigu na Red Bul areni, a kako bi što više uživali u tom spektaklu, kompanija AdmiralBet je spremila veliki broj nagrada koje će se deliti svakog dana prvenstva. Naime, do kraja turnira možete računati na 50% freebeta danima kada igra Srbija, dok se ostalim danima dodeljuje 30% freebeta na prvu dnevnu uplatu depozita. Nadamo se da će tih dana na ovom prvenstvu biti što više, a tu je i nedeljni Lucky Jackpot na virtualima vredan do 2.000.000 dinara.

Pored toga, ukoliko ste planirali da EURO 24 pratite u nekom od brojnih AdmiralBet lokala imajte u vidu da na svakih 7 poručenih piva dobijate Carlsberg navijački dres Srbije. U promociji učestvuju sva točena piva i ambalaže od 0.25l i 0.33l iz Carlsberg asortimana, a zalihe dresova su ograničene.

Za kraj, do 14. jula je u toku i Prvenstvo slotova koje se sastoji od 6 nedeljnih slot turnira u kojima će se voditi borba za neverovatnih 6.000.000 dinara. Na kraju svakog ciklusa će 100 najboljih podeliti 1.000.000 dinara, a oni najbolji će dobiti i navijački dres Srbije, kako bi što srčanije bodrili naše Orlove na predstojećem Euru.

Sve od navedenih promocija su dostupne svim igračima sa otvorenim korisničkim nalogom na sajtu AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, ali ni to nije sve! Prve 3 uplate depozita nakon registracije svim novoregistrovanim igračima donose neverovatnih 500% bonusa do 300.000 dinara!

Za svakoga po nešto, zar ne? Izaberite svoju avanturu i uživajte u najboljem fudbalu ovog leta u velikom stilu, samo u AdmiralBetu!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter