0
ATP

FOTO: Twitter/@Wimbledon

NOVAKA MOŽDA GLEDAMO NA VIMBLDONU: Evo kada će Đoković doneti konačnu odluku! (VIDEO)

Objavljeno: 21.06.24 u 19:19

Iako niko nije očekivao njegov potencijalni nastup u Londonu, Đoković je poslednjih dana “zagolicao” maštu teniskog sveta.

Povreda meniskusa prekinula je Novakovu nadu o odbrani titule na Rolan Garosu i osvajanju 25. Grand Slam trofeja. Odluka o operaciji kolena izazvala je zabrinutost da bi srpski teniski as mogao propustiti i Olimpijske igre, jedan od najvažnijih događaja ove godine, kao i ostatak njegove karijere.

Međutim, objava da će ipak nastupiti u Parizu umirila je navijače, a neverovatne informacije iz Italije sugerišu da tu nije kraj. Novak Đoković čini sve što je u njegovoj moći da se pojavi i na Vimbldonu!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

Iako niko nije očekivao njegov potencijalni nastup u Londonu, Đoković je poslednjih dana “zagolicao” maštu teniskog sveta.

Najpre se iz Crne Gore javio putem društvenih mreža, pokazujući da je svega 16 dana posle operacije počeo sa treninzima niskog intenziteta, čak zakoračio na teren i udarao lopticu. Ovo je bilo dovoljno da se počne šuškati o njegovom brzom povratku na teren.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter