3
Evroliga
Delije

delije navijaci fans supporters zastave during the Aba League Season 2023-2024 Final Game 1 match between Crvena Zvezda and Partizan at Aleksandar Nikolic hall on May 13, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Pedja Milosavljevic/Starsport.rs ©)

DELIJE SE OGLASILE: Navijači Crvene zvezde objavili saopštenje nakon dolaska Nikole Kalinića!

Objavljeno: 21.06.24 u 14:55

Delije su dočekale Kalinića

Nikola Kalinić će po treći put u karijeri obući dres Crvene zvezde, a navijači crveno-belih su srdačno dočekali svog košarkaša.

Delije su iskoristile priliku da se osvrnu na nesporazum iz prošlosti i da naglase Kalinićevu posvećenost klubu i domovini.

Delije žele Nikoli Kaliniću novom – starom pojačanju da požele dobrodošlicu u klubu i da se još jednom prisetimo koliko naš igrač ima veliko srce! Nakon nesporazuma koji se desio tokom jednog intervjua nikome nije svejedno. Ali pošto je Nikola veliki čovek i Srbin, uvideo je da to može uneti nemir među ljude i dao saopštenje gde je sve to demantovao. To nije bilo sve, kako bi dokazao na delu koliko mu je stalo do Kosmeta i Srbije, on je svoju jednu platu u iznosu od 100.000e donirao narodu na Kosmetu! Delije ovaj gest znaju da cene i nikada neće zaboraviti kakvo je njegovo pravo mišljenje o ovoj temi!

Zato želimo Nikoli dobrodošlicu i da nastavi da se bori za crveno bele boje, Srbiju i Kosmet!

– NIKOLA SRBINE, DOBRO DOŠAO! – piše u saopštenju Delija.

Kalinić se vraća u Crvenu zvezdu iz Barselone, a prethodno je igrao za Spartak iz Subotice, Novi Sad, Vojvodinu, Radnički Kragujevac, Fenerbahče i Valensiju. Njegov povratak označava veliki korak za klub i veliku radost za navijače.

20
7

3 Komentara

  1. Nikola Kalinic rodjen u Subotici po nacionalnosti je Hrvat (Bunjevac).Isto tako svi Topici koje ja poznajem su Hrvati.Toliko o velikosrbima.

    2
    2
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter