0
EURO 2024

Fudbal Super League Season 2019-2020 Crvena Zvezda v Partizan Bosko Djurovski Beograd, 01.03.2020. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

BOŠKO ĐUROVSKI NEZADOVOLJAN: „Način na koji smo došli do nerešenog rezultata nije obećavajući pred poslednju utakmicu“

Objavljeno: 21.06.24 u 13:58

Nije Srbija izgledala najbolje u prva dva meča

Bivši fudbaler i reprezentativac Boško Đurovski ocenio je da način na koji je fudbalska reprezentacija Srbije došla do nerešenog rezultata u utakmici protiv Slovenije na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj nije obećavajući pred poslednju utakmicu. On smatra da je potrebna bolja organizacija u predstojećem meču protiv Danske.

I da smo izgubili utakmicu (protiv Slovenije), pobedom protiv Danaca zauzeli bismo treće mesto i išli bismo u osminu finala, ali način na koji smo došli do nerešenog rezultata nije obećavajući pred poslednju utakmicu – rekao je Đurovski za Tanjug.

Đurovski je istakao da reprezentacija Srbije ne sme da se oslanja na sreću, već da mora biti organizovanija protiv Danske.

Delovali smo stihijski, čini mi se da nemamo plan kako ulazimo u igru, ko gde stoji, organizacija napada, defanzivna organizacija tima, sve je to nekako stihijski. Ostavljeno je na samim igračima da to urade – izjavio je Đurovski.

Dodao je da će biti veoma teško da srpska reprezentacija pobedi Dance, jer se radi o ozbiljnoj reprezentaciji koja je mogla da pobedi Engleze, pošto su 70 minuta igrali u jako dobrom ritmu.

Đurovski smatra da je srpskoj reprezentaciji potrebna „sveža krv“, te da selektor Dragan Stojković Piksi u poslednjoj utakmici možda treba da pruži šansu mlađim igračima, kako bi se probudili i prošli u naredni krug na Evropskom prvenstvu.

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter