1
Evroliga
Nikola Mirotić

Nikola Mirotic, #33 of EA7 Emporio Armani Milan during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Crvena Zvezda and Armani Milan at Stark Arena on November 24, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

BOMBA: Izgleda da je Obradović uspeo da nagovori Nikolu Mirotića!

Objavljeno: 21.06.24 u 11:56

Mirotić je i dalje jedan od najboljih igrača Evrolige

Nakon burnih spekulacija i prošlogodišnjih pregovora o prelasku Nikole Mirotića u Partizan pod vođstvom Željka Obradovića, čini se da će se ovaj talentovani košarkaš ipak preseliti u redove Monaka, gde će ga dočekati Saša Obradović. Ove vesti dolaze nakon što je sam klub na društvenim mrežama nagovestio veliki dolazak.

Mirotić je trenutno na izlaznim vratima Milana, a kao njegova nova destinacija sve se glasnije spominje Monako. Italijanski novinar Dilan De Abreu nedavno je izvestio da je Mirotić već bio u Monte Karlu i da su pregovori uspešno završeni.

Da dodatno podgreje spekulacije, Monako je na svom zvaničnom profilu na društvenoj mreži X (bivši Twitter) objavio intrigantan post: – Prvo oglašavanje ovog jutra, šta mislite da će biti? –  Ova poruka mnogima je delovala kao najava dolaska Mirotića.

Ako se ovaj transfer realizuje, to bi mogao biti najveći evropski košarkaški prelazak ovog leta, čime bi Monako značajno ojačao svoje redove i povećao ambicije za predstojeću sezonu.

0
0
1 Komentara
  1. Odvratni i ljigavi novinarčići, samo su oni željni Bomba!!!
    Dokle će te koristiti tu senzacionalnu reč bomba. Jer mislite da će te biti lepše pročitani.
    Koje ljige ne će danas još biti novinar ja se pitam. Da li ste išli u školu zaista se pitam?????

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter