0
EURO 2024

FOTO: Printscreen/X/Scotland

EVO ZAŠTO SINOĆNI REMI ODGOVARA ORLOVIMA: Sve je u rukama naših reprezentativaca!

Objavljeno: 20.06.24 u 08:29

Ovo prilično ide u korist reprezentaciji Srbije!

Škotska i Švajcarska remizirali su sinoć. rezultatom 1:1 u uzbudljivoj utakmici drugog kola Grupe A, Evropskog Prvenstva u Nemačkoj. Posle kompletiranog drugog kola, Nemačka vodi sa perfektnih šest bodova, Švajcarska je druga sa četiri, dok Škotska zauzima treće mesto sa jednim bodom. Na začelju grupe su Mađari bez osvojenog boda.

Slično kao u Grupi B, gde je Albanija igrala nerešeno protiv Hrvatske, rezultirajući sa samo jednim bodom nakon dva kola.

Za reprezentaciju Srbije, put do osmine finala sada zavisi od njihove naredne utakmice protiv Slovenije na „Alijanc Areni“. Pobeda bi ih gurnula iznad Slovenije na tabeli, možda čak i iznad Danske, ukoliko oni ne uspeju da pobede ili odigraju nerešeno protiv Engleske.

Ova situacija bi značila da bi Srbija sa više bodova od dve trećeplasirane ekipe u grupama bila dovoljna za plasman u narednu fazu takmičenja. Ipak, ostaje „ali“ – potreba za pobedom ili barem nerešenim rezultatom protiv Slovenije kako bi se održale nade za dalji napredak.

Napetost raste dok se prvenstvo nastavlja, a Srbija se sprema za ključnu utakmicu koja može definisati njihovu sudbinu na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu.

9
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter