6
EURO 2024

FOTO: Starsport

PIKSI NAKON NOVOG DEBAKLA SA SELEKTORSKE STRANE: Analiziraćemo sve što treba, imperativ pobede sledeći meč!

Objavljeno: 20.06.24 u 17:37

Jasan je bio Rade Bogdanović, naravno u svom stilu.

Fudbalska reprezentacija Srbije danas od 15 časova igrala je  duel drugog kola grupe C Evropskog prvenstva u fudbalu, a rival im je bila Slovenija. Konačan rezultat meča iznosio je nerešenih 1:1.

Komentar na ovo, kao i na večinu stvari koje se dešavaju, u svom diskutabilnom stilu imao je i Rade Bogdanović.

„Znali smo da će to biti tako. Nikakva iznenađenja nisu mogla da se dese. Slovenci su probali dugim loptama da nas ugroze. Mi smo kreirali mnogo šansi. Neverovatno šta Mitroviću nije ušlo u mrežu. Pokazali smo karakter, mentalitet koji me raduje. Da se ne predajemo. Mislim da smo na kraju nagrađeni. Da smo izgubili, to bi bilo nezasluženo. Bod nas ostavlja u trci, tako da ćemo u trećoj utakmici rešavati sudbinu“, rekao je Piksi za „Arenu sport“.

Protiv Danske za prolaz dalje?

„Imamo dovoljno vremena da se igrači odmore. Tako da ćemo izanalizirati sve što se desilo danas. U tu utakmicu moramo ući sa imperativom pobede. Malo utakmica za infarkt, za navijače sa slabijim srcem“, dodao je Piksi.

 

Standings provided by Sofascore

 

19
79

6 Komentara

  1. Ne znam kako vi vidite, moji se pogledi na igru i rezultate Srpske reprezentacije se bitno razlikuju od Piksijevih. Imam utisak da selktor ne cini nista kada je u pitanju motivacija igraca pojedinacno niti timski. Igraci ne dobijaju instrukcije pred utakmicu, pa se u igru ulazi bez cilja. To traje dok protivnik ne postigne gol. Tek tada se krece prema cilju ,a cilj je izjednaciti rezultat. U slucaju da protivnik povede2:0 potpuno se gubi cilj i vec tada se prihvata poraz. Previse su labilni,a kada se to pomjesa sa umisljenoscu pojedinaca dobijamo ovakvu reprezentaciju.

    6
    0
    Odgovori
  2. Mogu samo da kazem da je gos.Kek pokazao trenersko umece u svim segmentima vodjenja svoje ekipe i pored inferiornog igrackog kadra naspram narcisoidnog Piksija i njegovog „drim tima“. Ne zelim da pametujem ali je dovoljno procitati inostranu stampu i saslusati iskusne fudbalske kriticare sirom Evrope pa ce nam dosta toga biti jasnije kako i zasto je reprezentacija Srbije i pored izuzetnog igrackog kadra jedna od najvecih razocarenja na EP.

    19
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter