0
Domaći fudbal
Zvezdan Terzić

FOTO: Starsport

TERZIĆ OTKRIVA: Evo ko je izabrao Milojevića za klupu Zvezde!

Objavljeno: 20.06.24 u 12:05

Iako nije ostavio predubok trag kao glavni trener, navijači su ga zavoleli.

Nakon ispadanja od Makabija iz Haife, Dejan Stanković odlučio je da podnese neopozivu ostavku.. Bilo je tada nedoumica ko će preuzeti ‘crveno-bele’, ali se onda za mnoge pravo niotkuda pojavilo ime Miloša Milojevića.

Prvi čovek Crvene zvezde – Zvezdan Terzić otkrio je kako je došlo do imenovanja Milojevića na mesto šefa stručnog štaba:

Miloš je znao klub iznutra, bio je pomoćnik Stankoviću, znao je sve te igrače. Mi smo za par dana čekali utakmicu s Partizanom na JNA. Miloš je pametan momak, dobar trener, veliki zvezdaš, zna da napravi igru, tako da je on je bio prvo rešenje, zvali smo ga. Čak smo sedeli tamo kod Mrkele u kancelariji, kada sam ja pitao Dekija koga bismo doveli za trenera. On je predložio Miloša Milojevića. Rekao sam: „Hajde ga nazovi, majke ti, ti popričaj prvi sa njim.“ I Deki je nazvao Miloša, rekao je „Ja sam podneo ostavku, ja sam te predložio za svog naslednika, evo ti Terza na telefon.“ – rekao je Terzić za Telegraf, te potom dodao:

FOTO: Starsport

Iako smo imali promenljive igre te sezone, odigrali smo dve fenomenalne utakmice kod nas protiv Ferencvaroša i Trabzona. Odigrali smo i dobru utakmicu protiv Ferencvaroša u Budimpešti, međutim razočarenje veliko. Čak smo i protiv Monaka odlično odigrali na Marakani. Ali ona utakminca proti Monaka tamo je bila katastrofa, jako, jako loša. Ta utakmica me podsetila na onu protiv Sasuola kod Grofa Božovića. Ona nemoć u Monaku. Neverovatno. Čak i ta utakmica protiv Trabzona tamo isto je bila jako loša. – zaključio je Terzić.

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter